Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

aatanasov1

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

aatanasov1's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей колега, Ето още едно предположение: Провери дали масата прави добър контакт с купето! На 10 см от минус клемата е захванато с един болт. Провери дали не се е разхлабил или ръждясал. Ако е нужно зачисти и затегни. А ако имаш мултицед можеш и да замериш. Успех!
  2. В жк. Дружба, София, има едно място на което сменят масла. Имат сонда (тънко маркуче), с която могат да бръкнат през отвора на щеката и да източат част от маслото.
  3. Мерси колега! Да, Z30 е, с намръщените фарове. До колкото разбирам, да търся зад бронята посредата? Дано да има наистина. Ето така изглежда иначе: http://ipocars.com/imgs/a/d/i/v/z/mitsubishi__colt_2010_1_3_cleartec_edition_air_conditioning_2010_1_lgw.jpg
  4. И на мен ми прави така когато е студено. Забелязал съм, когато е под 8 градуса. Колт 1.3 от 2009. Сменен въздушен филтър. Имам чувството, че горивото ѝ е много или въздуха е малко през тези 3 секунди, защото като подам газ и се дави още повече и оборотите падат. При теб така ли е?
  5. Благодаря колега! Проверих в Ратола за оригиналното BOT 328 понеже не можах да се свържа с Балкан Стар. Щом го има налично и аз мисля, че не си струва риска. Ще взема да ида до там тези дни. Поздрави и пак благодаря на всички!
  6. ' Благодаря колега! Търсих подобни бюлетини на сайта https://www.mitsubishitechinfo.eu по VIN, но нещо не успях да се оправя. Не ми връща резултат. Информацията, която имаш директно от Мицубиши ли е или от посредник?
  7. Здравейте, колата е Colt 1.3 бензин 2009 95кс. 70К километра. До сега масло на скоростната кутия (ръчна, 5 скорости) нито е сменяно нито доливано. В книжката пише, че е "life time" т.е. до живот. Но по нашите стандарти животът на колата е по-дълъг от очакваното и маслото не е вечно, та мисля да го сменя за да съм спокоен. В книжката препоръчват "Castrol BOT 328 Produced by Burmach Oil Technology GmbH (or exact equivalents): SAE 75W - 90 API GL-4 full synthetic oil 1.75". Не знам дали ще намеря оригиналното BOT 328. Има ли нещо за което да внимавам, като избирам еквивалентното масло? От какво трябва да се пазя на пазара? Някой може ли да ми препоръча конкретно масло от опит? Благодарско!
  8. aatanasov1

    Моля за малко помощ

    Колега, аз имам модел 2009. Това с VIN номера е интересно. На мен ми показва годината и месеца на производство. Закодирани са, като букви. Виж тук: инфо . Аз използвам за провека vindecoder. Би трябвало VIN да е стандарт и да важи за всички автомобили еднакво. Не трябва да има разминаване в годината на производство. Също можеш да ровериш в Балкан Стар какво ще ти кажат по телефона за най-сигурно. Най-лошоият вариант е VIN-a да е клониран от друга кола, чак пък толкова... не мисля. Възможно ли е някоя буква да е объркана? Вин-а съвпада ли на рамата с този на вратата? Ще погледна при мен как е. Поздрави!
  9. Здравейте, Имам Колт 1.3 бензин от 2009. На бронята на мястото за фаровете за мъгла има платмасови капачки. За тази модификация фарове са опционални, но не са поръчани от предишния собственик. Струва ми се полезно да ги имам. Обаче не съм сигурен дали ще стане монтажа лесно. Т.е не знам има ли прекарани кабели. Някой знае ли нещо по въпроса? Как да провера, дали има прекарана инсталация? Ако има, къде да търся буксите? В книжката е показан вариант на ключа за фаровете. Изглежда трябва да сменя моя този за задния стоп за мъгла с такъв, който поддържа и двете осветления. (Той е разделен на 2 - горната половинка на бутона включва предните фарове за мъгла, а долната част - задния стоп.) Ето как трябва да изглежда новия ключ:
  10. Здравей, имам едно ръководство за Colt 2008-2013 Всъщност погледни тук: mmc-manuals.ru
×
×
  • Създаване...