Премини към съдържание

Kurt

Потребител
  • От него общо

    77
  • Регистрация

  • Беше тук

За Kurt

  • Рожден ден 01/19/1976

Местоживеене

  • Град
    Варна

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Carisma 1,9 td

Kurt's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Към офертата добавям чисто нови вериги.
  2. Продавам Каризма 1.9 ТДИ,2000 година 90к.с.,обурудване "Classic". Линк: http://kiahhau.snimka.bg/automobiles/mitsubishi.903086.36751092 Цена 3500лв. Твърда цена без бартер. Колата е внесена от Италия през 2007 година.Навъртял съм и към 80к км. Постарал съм се да покажа забележките със снимките по колата.Не съм я пудрил показана е в реални си вид. Джантите са бластирани, репарирани и боядисани.Боята е Dupont A19/0.Фаровете са полирани и фолирани с "3М".Акомулатор Бош Силвър 5 в гаранция. Тапетите на предните две врати са сменени,както и предната шофьорска седалка е ремонтирана-беше с накъсани пружини от долу и ме болеше кръста като я карам.Пазя всичко сменено по колата от 2007 насам. Сменени:съединител,предни дискове+накладки,задни накладки,ремък+всички ролки,всички машинки по вратите,управлението на ел.стъклата с оригинално, почти всичко по окачването-всички стари части са налични. Всичко съм записал на сервижните книжки.Предния ляв калник е пребоядисван-падна клон и ми обели боята.Предното стъкло е сменено-пукна се. Има годишна винетка,ГО до 06.2016 Колата може да се провери в сервиз по желание. Продавам я защото имам вече друга лична и нова служебна.Идват ми вече в повече. Още не съм я качил в Мобиле/Карс че не ми остава време. Телефон за връзка:0888 007845 Христо Борисов
  3. Kurt

    фарове

    Здравейте.Преди година и нещо сложих Оsram Нight Breaker и разликата със Bilux-a е огромна. Взех ги от OMV,за Нight Breaker Plus не мога да дам мнение,но определено си заслужават парите. Успех. :icon_thumbup:
  4. И все пак,някакви мнения? Много ще съм благодарен.
  5. Здравейте.Малко развитие по темата. Смених спирачна течност на съединителя(оказа се много голяма тиня там) и на спирачките марка Textar-15лв/л. Обаче проблема остана.Появява се едно как да го нарека, недоспиране при плавното натискане на педала и педала омеква(не се втвърдява).Проблема е че не го прави винаги.ABS сработва при рязкото спиране винаги.Даже пробва майстора да я спуска по голям наклон без запален двигател-пак спира.При угасен двигател след напомпване на педала се втвърдява и като запаля потъва плавно.Единствно се съмнява във въпросната вакуум помпа ,но не е сигурен.И възможно ли е да е от спирачна помпа-слушах нещо за ремонтни комплекти и т.н.И ако можете да дадете ориентировъчна цена на вакуум-помпата.Само да спомена че всички манипулации не са извършени от мен а от лице в сервиз.Двигателя ми е F8QT. Благодаря.
  6. Колата съм я взел преди 4 години.Не съм я сменял никога досега....Само от това ли може да е проблем,казаха ми нещо за някаква вакуум помпа....
  7. Здравейте,колеги.Искам да споделя за едно доста странно поведение на колата което забелязах наскоро.Темата е за ABS,но реших да не правя излишна друга,поради факта че не знам всъщност от къде е проблема. При последните студени дни,забелязвам че колата на първите 2-3 светофара градско каране,спира доста трудно.Първоначално реших че нещо съм си внушил,но вчера доста се поизправих на педала за да не вляза в колегата от пред.Течноста ми е в нивото,не ми загряват джанти,накладките имат доста материал(при последната смяна на летни със зимни гуми ги гледах) или какъвто и да е видим проблем.След известно каране ,проблема изчезва. Някаква идея от какво може да е,понеже возя две малки деца и мисълта за проблемни спирачки никак не ми харесва. Благодаря.
  8. Kurt

    Нови фарове за Carisma

    Малко развитие по темата- Отидох в бояджииски сервиз във Варна "Autofinnes",полираха ми фара и да си призная останах много доволен.Мога да кажа че изглежда 95% като другия,трябва някои да знае че е имал някакъв проблем за да разбере разликата.Цялата процедура ми струваше 10лв и 15 мин.чакане с кафенце.Може би трябва да го почистя и с парцал от вътре но за сега съм доволен и така.След смяна на крушки и полиране вече съм с други 'очи'.Благодаря за съветите на колегите. Поздрави на всички.
  9. И миналата и тая година на мен ми търсиха данъка при годишен преглед,затова си знам да си пазя касовите бележки.Във Варна мисля че почти няма да се намери такова място където да минеш без платен данък.За 90к.с. на ТД-то платих под 70лв. Поздрави.
  10. Kurt

    Шарнири ...

    Знам
  11. Kurt

    Шарнири ...

    До колко си спомням от нашия разговор,тези не стават.Предлагат се само носачи. Ако наистина наистина стават,ще се обаждам(имаш ми e-mail-а),прати ми снимка ако е възможно.
  12. Kurt

    Шарнири ...

    Някой може ли да ми даде алтернатива на Sidem 71282? Много ще съм благодарен.
  13. Kurt

    Нови фарове за Carisma

    Само да кажа че споменатия номер не ми говори нищо.Не съм се занимавал въобще със пасти и подобни работи,така че нищо не ми говори той. Влизах с страницата на 3М но там нямам никаква информация за продуктите им.Ако не ти се занимава ,насочи ме къде да търся обяснения за пастите(а оттносно споменатите шкурки -мога и без тях така ли?).И последно -в какви разфасовки се продават понеже за един фар не ми се купува цяла кутия( не че знам колко е голяма). Благодаря и съжалявам ако те питам глупости,просто съм невеж в областа. Поздрави
  14. Kurt

    Нови фарове за Carisma

    Колега Vladimirov,би ли дал малко повече инфо относно пастите и полирането на пластмасата на фара,много ще съм благодарен. Благодаря.
×
×
  • Създаване...