Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Nikolai40

Потребител
  • От него общо

    34
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant 2.5 V6 6A13
  • Интереси
    Карате
    Плуване
    Стрелба
    Шофиране

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Nikolai40's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Nikolai40

    Масло за лятото

    Благодарности от сърце за отделеното време :mitsu-smiley: Но не само на думи, ще се радвам да почерпя по бира, ако пиете. Виждам че сте от Пловдив, ако имате пт към София ще пийнем . P.S. : Маслото което ползвам е SAE 5W-40, ACEA A3/B4, API SN не съм майстор, но колата (по звук) върви прилично :D
  2. Nikolai40

    Масло за лятото

    Колега svetliof, виждам че сте сериозно запознат със маслата. Мога ли да ви помоля, за да не отварям нова тема, да споделите какво масло официално се препоръчва от мицубиши за Галант 2.5 бензин 1999г (колата е бензин-газ). Благодаря ви за отделеното време :mitsu-smiley:
  3. Nikolai40

    Покупка на Галант

    Колега, ако ви интересува 1999г. с мотор 2.5 автоматик, без ръжди мога да ви покажа. Ако желаете ще се разберем нещо, стига да мога да помогна, ще се радвам. Поздрави :mitsu-smiley:
  4. До колегата MuxoB, 2-ри път сипвам газ до горе от Марешки за проба. Със 50 литрова бутилка съм и ми беше много интересно дали ще ме цепнат в количеството. Интересно и двата пъти, като сипвах празна-пълна, влизат 38.00 литра газ. Зарежданията бяха на различни колонки. Вчера вечера сипах втория път. Сега интересното е колко километра ще измина със пълната бутилка и дали ще са близки до тези от предишното зареждане. С първото зареждане 316 км. P.S.:Колега, вие от коя колонка сипахте газ?
  5. Колега, на драго сърце ще дойда да огледаме галантче някой път. Ще бутна едно рамо с каквото мога. Пък и да поприказваме и да пием по една бира. Казвам се Николай тел. 0899190269, ако се спреш на нещо звънкай смело и ще го погледнем. Поздрави.
  6. Привет колеги, Продавам една джанта 16-ка с гума за Галант . Джантата е с 4 болта, 7Jx16H2 . Търся и 40 лева с гумата, 35 без нея. Прилагам линк към обявата в олх -20170224-[diplayLink]-4307058@1-20170224163449"]Моят сайт
  7. Комплекта е страхотен !!! Благодарности на колегата Виктор, за отделеното време
  8. Страхотна идея за дамите! Сега ще оборудвам моята (без нейно съгласие :D) Може да няма Мицу още, но пропагандата от моя страна трябва да е на ниво! Благодаря на колегата TASSO, за предоставената възможност и отделеното време за организация !
  9. Колега ще пуснеш ли една снимка на решетката, че ме заинтригува. Естествено колегата, който търси е с предимство ! Успешен ден.
  10. Да колега, точно ! 2 тениски L !
  11. Потвърждавам 2 броя размер L . Благдаря предварително. Поздрави
  12. Nikolai40

    Галант

    Аз ползвам тази добавка за повдигачите - http://www.senax.bg/eshop/product/41/dobavka-za-hidravlichni-povdigachi.html . Н Не са спрели да тракат изцяло, но определено не тропат толкова много и толкова шумно. Хубаво е да я налееш с ново масло . Поздрави .
  13. Колега, желая да погледна и евентуално да закупя капака. Може ли един телефон за връзка ? Благодаря и успешен ден !
  14. http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=36033&st=0&p=336347entry336347 Колега, погледни тази тема. Надявам се да намериш отговорите, които търсиш .
×
×
  • Създаване...