Премини към съдържание

japan

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

За japan

  • Рожден ден 10/31/1993

Местоживеене

  • Град
    Сливен

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

japan's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. japan

    Ръжда

    Леле :o :wacko: невероятно е това което е направил адмирации и от мен за човека, но това нещо ще надхвърля 5 цифрена сума май, а и не всеки майстор би се захванал да го направи. Пък за Сливенските "майстори" даже няма нужда да говорим :icon_refuse:
  2. japan

    Ръжда

    Благодаря за отговора колега.Дано е така. Желая ти всичко най-хубаво И на останалите колеги от форума също :good:
  3. japan

    Ръжда

    Да за цената знам че ще е нещо ненормално, но според теб 4 или 5 цифрена сума ще е цялата манипулация ? Защото ако е не е 5 цифрена сума тогава няма ли да е по добрия вариант да се направи колата отколкото да се купи нова ?
  4. japan

    Ръжда

    Здравейте колеги. Първо искам да пожелая на всички вас които карат Галант ( а и на всички останали де ) много дълги щастливи и безаварийни годинки с любимите коли. Съжалявам че отварям подобна тема, ако ви се струва тъпа и безмислена не пишете, но просто искам да разбера нещо. Първо карам Галант поддържам го доколкото мога и го обичам. Но най-вече искам да си остана с него много дълго време говоря за години може би и десетилетия. Отплеснах се... Та към въпроса директно: Който е заинтересован ще помоля да погледне едно клипче - Тук ясно се вижда колко е изгнила горката кола :(:(:( На 01:27 се вижда нещо умопомрачително - цялостно съсипано шаси от ръжда. Интересува ме ако някой ден започне да става така колата, защото има наченки вече на някои места на ръждата, може ли тотално да се реставрира до такава степен изгнило шаси и не само шаси а и купе под таван и изобщо всичко по колата ? Знам че всико друго се прави и сменя, но подобно нещо възможно ли е ? :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying:
  5. japan

    Галант

    Колега извинявай,че толкова късно питам, но ти какво масло на Шел наля и откъде го купи ? Би ли ми написал точното масло ?
  6. japan

    Mitsubishi , Hyundai, Kia

    И колко прави долу горе това ? Както е прието 163 к.с. 223 Нм или ? И още нещо ако на рама на колата пише "J" не е ли от японския пазар ? Ето тази обява пише 125 kw ( 170 ) к.с. http://eng.auto24.ee/used/1627079
  7. japan

    Mitsubishi , Hyundai, Kia

    Колеги, може би малко се отклонявам от темата, но открих нещо. Гледах за двигателите 6А13 SOHC и попаднах на това: https://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_6A1_engine#6A13 Видях това на две места и реших да попитам някой от вас - на всички 6А13 SOHC Галанти ли peak power е до 173 конски сили ? Както аз го разбирам на всички галанти с двигател 6А13 SOHC са им по високи конските сили и въртящият момент от означените по принцип 223 Nm i 163 hp. Става дума само за модела 2.5 V6 24V 1996-2003
  8. japan

    Галант

    Пробвах бях с 10W40 сега минах на 5W40 Motul X Clean но пак потракват. Ако сложа добавка за хидравлични повдигачи дали няма да се оправят ? :(
  9. japan

    Галант

    Да но ми казаха, че не може да се разбере кои са здравите и кои тракат ако съм сменял съм трябвало да сменям всичките наред :|
  10. japan

    Галант

    Че и повдигачите ми тракат това опасно ли е ? Фабричен дефект ли е ? след колко време това тракане ще причини по-големи щети на двигателя/съответния или съответните повдигачи ? Ако сложа добавка ще спре ли ? Много съжалявам,че толкова досаждам, но като нищо не знам не само ми е първо мицубиши а и първа кола :help:
  11. japan

    Галант

    А между другото извинявам се, но пропуснах да попитам още нещо. Като си сменях свещите в сервиза попитах и за кабелите към тях и ми казаха че ако редовно си сменям свещите няма да имам проблеми и няма да сменям кабели това наистина ли е така ? Плюс питах и за бобината - казаха,че се сменя едва когато и ако изгори. Та вярна информация ли са ми дали за кабелите на свещите и бобината ?
  12. japan

    Галант

    Благодаря за пояснението колега желая ти много щастие и радостни моменти с новия галант както го пожелавам и на всички колеги от форума независимо дали карат галант или друго мицубиши :rulez:
  13. japan

    Галант

    Ясно отново благодаря а вярно ли е че двигателите им се разработвали на над 200 хил.км ? И това добре ли е ? А и пречи ли на живота на двигателя газовия инжекцион ?
  14. japan

    Галант

    Да благодаря аз разбира св започнах да си водя такива записки но за жалост само едно нещо никъде не успявам да открия - подкалници. Само на едно място но ми искаха 400 лв за двата а уж има в интернет по 30 лв но веднъж сгафих оттам случайно някой да си е поръчвал или да знае откъде мога да намеря ? :please:
×
×
  • Създаване...