Премини към съдържание

PsyTeam

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

PsyTeam's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте. Търся здрав дисплей за Каризма 2001г 1.8 GDI. На гърба на дисплея пише MR381288 66407-030.
  2. Здравейте. Имам проблем с дисплея на конпютъра на моята каризма 2001г. Избледнява от време на време и се губят цифрите на температурата разхода и текста от радиото. Предполагам си му е дошло времето да си замине. Въпроса ми е ремонтира ли се или се заменя самия дисплей с нов и евентуално от къде да си го поръчам.
  3. PsyTeam

    Проблем с климатика

    След презареждането на фреона всичко се оправи.
  4. Благодаря още утре ще го разглобя да видя дали и при мен е така.
  5. Колега имаш ли филтър на климатика? Защото аз с моето търсене така и не го открих къде е (ако го има). А колата ми е същата.
  6. PsyTeam

    Проблем с климатика

    Добре благодаря. Ще се провери и ще тествам пак дали на висока скорост работи както трябва.
  7. Здравейте. Имам Каризма 2001г 1.8ГДИ 125к. Имам проблем с климатика при по-висока скорост. Когато карам колата до 90-100км/ч климатика работи много добре. Но вдигна ли повече над 130 колкото е по-голяма скороста толкова по топло започва да духа. Имате ли идея на какво се дължи това и поправимо ли е.
  8. Аз моята си я оставих на майстора да ми я пастира направо цялата. За 80 лв не си заслужава мъката да я търкам цял ден на ръка. Поне според мен де.
  9. Аз пак се изнервих на приятелката ми. Pонеже много леко затваря пасажерската врата и доста пъти се налага да я затварям аз след това. И понеже съм "много" мъж така дръпнах дръжката че я счупих. И сега се ровя и търся къде мога да си намеря дръжка за моята каризма :D
  10. - Аз лично зареждам от ОМВ и за сега съм доволен. Макар че ми се е случвало един два пъти да ми се вдига разхода необяснимо защо.
  11. Звънни на Милен и си запази час при него. Това е единствения човек който знам на 100% че ще ти помогне с проблема. Ако му нямаш номера пиши на лично да ти го дам.
  12. И аз се интересувам от отговор на този въпрос.
  13. Можеш да си местиш функциите. Ако не се лъжа от среден разход на оставащо гориво. Но се прави с комбинация от копчетата когато е на контакт преди да се запали колата.
  14. Благодаря ще се допитам и до него.
  15. Здравейте приятели. Имам Каризма 1,8 GDI 2001г. От скоро ми направи пробле с разхода на гориво. Започна постепено да го вдига като последния път при пълен резервоар (50литра) на 420 км ми светна лампата което не е нормално при положение че преди минавах 600км със същото количество гориво. Смених свещите и въздушния филтър с нови. Почистени са и колекторите. Както и е сменено маслото (което мисля че не е важно) Но все пак разхода ми не се промени имате ли идея на какво се дължи това.
×
×
  • Създаване...