Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

snakebl00d

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което snakebl00d е написал

  1. И ние си джиткаме с малката (съжалявам за спама)
  2. Добре си е кутията, стига да не я мапва някой неграмотен Бих качил моята дино графика, ама на 50к няма да се вижда нищо. Иначе: 416Нм на колела за повече от година без проблеми ;)
  3. snakebl00d

    Evolution Remaping

    Tactrix пращат с ups,а те търбушат най-много с такси. Ако ги накараш да го пуснат с usps ще е най-лесно, след това са dhl ps ако е лесно, няма да е забавно.
  4. snakebl00d

    Инжектори Ево Х

    Имам и ултразвукова вана, но ми се иска да ги стенднат, да знам в какво състояние са. Благодаря, все пак
  5. Здравейте, искам да сваля инжекторите за профилактика, но се чудя къде може да ми свършат работа. Благодаря!
  6. snakebl00d

    Ево Х мнение

    Интересна работа е с Ево-то. Последно преди година следих цените и мога да кажа, че се намираха X MR за под 40к. Сега най - евтините който стават поне на снимки в германия и италия са по над 43, 44к. Германия Италия
  7. snakebl00d

    Ево Х мнение

    MR Х има 350мм плаващи дискове отпред + 4 бутално брембо, за разлика от gsr. Още пружини айбах + ам-ри билщайн. Би ксенон. Мултимедия на RF(това може да се поръча и при гср) рекаро-то в комбинация кожа + текстил е уникално на вид и усет. Ббс джантите са ненормални(по моя вкус) за друго не се сещам. По спомен разликата в теглото м/у двете е 30-40кг. Та ако иска човек малко комфорт избира мр. Плюсовете всеки ги знае, ще споделя лично моите минуси. 1. Заводски колата е скучна. Да 295 коня звучи силно, но.... Няма тръпка. Та уж си купих мощна кола, да се отвозя, а не да правя, но изкарах около 4 месеца сток(издържах толкова защото беше моторджийско време) хубавото е, че колата е чудна база. 2. Щом слизаш от премиум кола(бмв видях си карал) най врроятно ще изпиташ другия ми проблем - никаква вибро и шумо изолация. Буквално се чува как камъчетата бият по пода. За трак автомобил. Няма ядове, но като тръгнеш от сф за морето и си сложил отворена генерация, идва малко в повече. 3. Разходът на гориво - приготви се за едно средно 13-14. (приятелката ми го сваля извънградско до 11). И въпреки това е чудесна кола! Надявам се да съм полезен. Ако имаш въпроси питай ;)
  8. snakebl00d

    Ево Х мнение

    Щом ще я караш всеки ден, не подценявай разходите - обслужване на 6-7к км и 100 октана бензин + че евото си е "малка" ламя 18" джанти и гуми (като я тормозиш свършват бързо) и т.н. Относно съединителя, по амариканските форуми има доста правени GSR-и и ще намериш готов вариант за кутията. Поинтересувай се, виж защо светва тази лапма(за която каза колегата) и не на последно място - направи си сметката Както казах преди, Ево-то е супер играчка и с малко $ става доста забавно. Ако стоковото ти хареса как ходи, значи след това ще си винаги усмихнат ;)
  9. snakebl00d

    Ево Х мнение

    Десятката е с Twin Clutch SST, демек роботизирана кутия с два съединителя. За предимствата на ръчка пред автомат, няма какво да спорим. Аз лично карам SST. Фен съм на ръчката, но в трафика няма по -голям кеф, от това да пуснеш колата да си сменя сама. Когато искаш фън - има перки, има и лост. Освен това, кутията е така настроена, че позволява простотия и на ръчен режим се намесва изключително рядко! Липсва ми само полусъединителя! А за това колко държи - има ъпгрейди до над 800 nm.
  10. snakebl00d

    Ево Х мнение

    Добра платформа. Не е лоша и цената за GSR. Важно е да се види, какво е правено и кой я е мап-вал, с оглед че има доста калпави тунери. За няколко хилки може да стане чудна играчка
×
×
  • Създаване...