Премини към съдържание

Fuflovod

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

За Fuflovod

  • Рожден ден 07/25/1987

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Evo X, Mazda RX8, Yamaha R6

Fuflovod's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Fuflovod

    Evolution Remaping

    Платих 50$ доставка с UPS, дойде за под 48 часа. За щастие без проблеми с митници и подобни, за щастие. Като изключим стойността на доставката, всичко е бомба
  2. Fuflovod

    Evolution Remaping

    Намирам го само извън ЕС това нещо. Няма ли да го задържат на митницата и да трябват разправии?
  3. Fuflovod

    Evolution Remaping

    Точно липсата на опит ме притеснява и мен. Разговорите ми до сега с потенциални места не ми вдъхват доверие :( Иначе се зачетох по западните форуми за ECU tunning и нещата изглеждат доста дълбоки там. E-tuner изглежда все по-привлекателна опция. LiX, с какво сваляш логовете от колата? Свързах се с един e-tuner и ми предлага да го правя с tatrix. Може би има някаква алтернатива или нещо което мога да заема?
  4. Fuflovod

    Evolution Remaping

    Скъпи Колеги, Отварям тема за тези които са преминали с любимите си Лансъри през ECU tunning. Споделете някакъв опит по процеса - добър или лош, няма значение. Къде сте ходили? При кого? Какви са Ви впечатленията? Какво ще препоръчате? Какво не?
  5. Аз не съм срещал проблеми с AWC помпата или SST кутията (за сега, а и надявам се в бъдеще). Имам Evo X от 4 години и не съм се сблъсквал с ремонти, различни от окачване (БГ пътища). Съгласен съм с LiX - кутията загрява при каране със завишен ентусиазъм. При нормално каране дори и в жегата не мисля, че ще имаш проблем. На мен лично ми е странно, че е работено по съединителите на 42к мили - струва ми се рано и може да индикира, че е покарвана една идея по-здраво (track included ама тя и без това е правена за това). Малко преди продажбата се е случило това... Иначе червения интериор малко ми вади очите :wacko: Абе взимай и се кефи, уникална е колата LiX, може ли малко повече инфо за сервизните кампании?
  6. Доста тъпо от моя страна, не знам аз какво съм търсил
  7. Fuflovod

    Ево Х 4B11T шум

    ...Или тракаща жабка Някакви препоръки от къде мога да си взема хубаво реле за бензиновата помпата (синьо/зелено)?
  8. Fuflovod

    Ево Х 4B11T шум

    Благодаря за инфо-то LiX, определено мисля, че е възможно да е това :( Не усещам някаква промяна в поведението на автомобила, просто е много дразнещо на ниска скорост из града. Съжелявам за невежеството ми, но има ли някаква опасност за двигателя (с други думи трябва ли да се оправи веднага или да не давам зор)? Това е моето тракане пък, най-добре се чува след 15-та секунда (записа е ужасен, обаче) Link
  9. Fuflovod

    Ево Х 4B11T шум

    Ходих да погледна, ако не бъркам кое точно е релето, там си стой оригиналното черно... Позачетох се малко и това едва ли ще ми оправи тракането, но поне е хубаво да го заменя. Някакви предложения от къде мога да намеря качествено синьо/зелено реле? Иначе открих стара тема в http://www.evoxforums.com/forums/showthread.php?t=57247 където описва същото нещо (със звукови доказателства), но за съжаление без решение...
  10. Fuflovod

    Ево Х 4B11T шум

    Здравейте, От съвсем скоро съм част от форума и щастлив собственик на Лансър Ево Х. Иска ми се да се допитам до вас по един въпрос, който малко ме мъчи. При ниски обороти (1,2 - 2,3 хил. някъде) от двигателя се чува един леко странен бучащ звук. При по-сериозна работа на двигателя силата му се усилва. Има го както при ускорение, така и при намаляване на скоростта. Интересувам се дали описанието звучи познато на някой... Ходих до Балканстар, за да им го покажа на тях и ми казаха, че било нормално за Ево-то и било свързано с притока на гориво в двигателя, но не съм крайно убеден в това. За съжаление не съм имал досег до други Ево-та и не мога да съм сигурен. Може би някой бивш/настоящ собственик би посъветвал дали това е нормално или не? Благодаря предварително!
  11. По Симеон мисля, че си ги купуваме един от друг Последния път като си взимах част от там ми казаха "няма я налична" и след 30 мин дойде един ром на велосипед и я носеше (допускам открадната). Аз имам 2 липсващи и търсих из Ebay, но не открих да се продават. Накрая поръчах нови от Балканстар за 26 лв. едната. Като друга опция видях, че има винил, който го продават за тавана, който се залепя по цялата лайсна горе.
×
×
  • Създаване...