Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

isilona

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

isilona's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Щом има вайбър значи не е толкова страшно положението :icon_thumbup:
  2. няма драма .. аз междувременно си докарах една германка , в която на малката и става лошо :icon_blush: Е не е ево, но както отбеляза @LiX сега има бюджет за всичко
  3. https://japanautoservice.com/contact/ мин месец го проверявах там беше :icon_thumbup:
  4. @BikerBoyy благодаря за поканата с радост бих дошъл, но по скоро ще е следващия път :drinks: как се организирате за такива срещи? ФБ? Като гледам във форума е доста тихо откъм съобщения за ивенти :icon_hmm:
  5. Здравейте, от скоро съм собственик на РА 2010г. Въпреки че като минах за инспекция през DJ, бях понареден, че не съм избрал най-добрия (от 2-та в България и 6-те в Германия) екземпляр из между които имах възможност да избирам :D, след първите ~300 км съм много доволен (и респектиран ) от машината. Както е редно, малко снимки Колата я купих от човек в Германия на дай Боже реални 113к км доста почаках докато и уредим транспорт до тук Естествено веднага минах през DJ, който смени маслата, каза да помисля за връщане на старото окачване, защото това което немеца е сложил не е за нашите пътища. Посочи ми и няколко шума, с които да ми охлади ентусиазма, че съм взел най-супер-дупер наличната на пазара бройка :icon_hmm: но каза че не показва грешки, та да слушам и да карам пък като светне нещо ще го правим. И аз изпълнявам :icon_rock: :icon_thumbup: Надявам се, радостните моменти които споделям тук, да са далеч повече от проблемите които ще борим Поздрави на всички! :drinks:
  6. Привет, в последните седмици започнах да се замислям и над варианта да си докарам нещо от DE. Та съм се спрял на тази обява https://suchen.mobile.de/auto-inserat/mitsubishi-lancer-2-0-16v-turbo-xenon-pdc-tempomat-shz-bremerhaven/279412963.html Пратиха ми снимки на сервизната книжка по която личи че колата е минавала през сервиз на всеки 7-9к км СН1 СН2 СН3 Имам и това клипче от под капака Като цяло почти съм се навил да я пазаря, но все пак ще се радвам и на коментари от ваша страна :drinks:
  7. Абсолютно е така. И ни най малко не се стискам. даже се опитах да формулирам въпроса така че да не изглежда че се :D идеята ми беше да сподели някой който вече го е правил дали си зазслужава както и да е пуснах смс-а и репорта който пристигна наистина е доста грозен и по-постен от отва което очаквах за 70 кинта Но пък ясно с червени букви и удивителни пише Severe Damage и SALVAGE TITLE/CERTIFICATE ISSUED :nono:
  8. В carfax за тази рама има 23 записа. Някой знае ли какво ще получа ако платя за репорт? Заслужава ли си инфото което ще предоставят?
  9. Здравейте (дай Боже) бъдещи колеги :icon_bye: . От няколко месеца обмислям въпроса за влизане в клуба. По принцип се бях насочил към ралиарт след 2010 (седан), но предвид ограничения брой обяви излизащи в мобилето, от верме на време си позволявам да разширявам търсенето, добавяйки и ево-тата (не че така изборът става кой знае колко по голям :lol: ). Става въпрос за тази https://www.mobile.bg/11556460959716327 обява Доста от темите във фурума изчетох, ходих на оглед .. пичовете бяха много любезни, обясняваха надълго и широко, за нещата които са пипали по колата, но като видяха не съм особено на ти, ги представиха като замяна на оригиналните части с по качествени, без изхвъляние. Което за баща който ще си взема детето от градината с нея sounds fine. Повозиха ме .. хареса ми .. много .. но със сигурност познанията ми са далеч от достатъчни за да се чувствм спокоен че правя добър избор. Та питането ми е дали някой, който е на ти с моделa има желание да удари 1 рамо за по-сериозен оглед ? :drinks: Авто къщата се намира до Фантастико на кръговото на Черни Връх и Околовръстното. По разказите на маняците, колата е техен проект, карат си я ежедневно и е обслужена напълно. Колата идва от Канада. Имала е лек удар отпред долу, който сравниха качване на висок бодюр – нищо притеснително и всичко е оправено. Километите и не са малко но пък гарантираха че са реални :lol:. На въпосите за соростите казаха че е часовник и че ако не се качват конете няма да имам поблеми, никакви (като цяло от прочетеното по темите и аз с това впечаление съм останал). Колкото до AWC помпата – показаха ми 1 ново дискче, и казаха че това което е в момента е корозирало и му предстои подмяна, но няма проблеми нито със задвижването, нито някакви индикации по таблото (по този въпрос обаче, това което четох тук май не стои точно така) ВИН-а е JA32W5FV3EU600713 – на първо търсене нищо не излиза в нета за него. На табелката пише Юни 2013 за разлика от ФЕВ 2014 (в обявата), но пък ВИН-а казва че е модел ‘14 така че да кажем това не е драмарично? Предполагам че даже може и да е позната на някой от форумците, така че всякакви коментари са добре дошли. :icon_n_hands: :worthy:
×
×
  • Създаване...