Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Ася

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

За Ася

  • Рожден ден 15 юни

Местоживеене

  • Град
    Шумен

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Спейс Стар 1,3; 63kw; 2000г.

Посетили профила

132 посетили

Ася's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Търся здрава шофьорска седалка за Спейс стар 2000г, по възможност сива тапицерия
  2. Търся гайки със шайби 12 Х 1.5, ето такива http://asya76.snimka...696042.36333430
  3. По моргите са от порядъка на 10-20 лева.
  4. Моята е 50 х 50 см, неразпъната, но е доста еластична и стига спокойно четирите края за закрепване и средата не е прекалено обтегната. Взех я от ОЛХ за 10 лв.
  5. Ася

    Ключ с чип ?

    Не съм ходила лично, ключаря с който говорих ми каза че струва минимум 100 лева и го правел този който е до бившата военна болница. Ако имаш друга информация ще съм благодарна.
  6. Ася

    Ключ с чип ?

    Здравейте колеги, от скоро имам Спейс Стар 2000 г 1.3. Реших да си направя втори ключ, че казват ключ се прави докато има от какво да се копира /че иначе ти режат главата през кръста/. Много неприятно ме изненадаха с цената - ключ с ампула/място за чип/- заготовка и нарязване 35 лв., но за обучение ми казаха минимум 100. Само на мен ли ми се вижда множко това и ако знае някой къде могат да ми го обучат на по-човешка цена? Става дума за гр. Шумен.
  7. Здравей колега, ако не си намерил още потърси в олх, базар или ebay, има ги в порядъка от 10 до 50 лв.
  8. Ставаме трима, но никой не предлага. :icon_hmm: Гледам вашия регион има сериозен избор, но в нашия /североизточна Бг./ скръбта е пълна.
  9. За Спейс Стар. За диагностика преди покупка и евентуално за поддръжка след покупката.
  10. Добре де, за София, Пловдив и Бургас разбрахме, а за някои други градове? В Търново си харесах две обяви, къде могат да ги диагностицират има ли някой идея? Също и за Шумен ме интересува.
  11. Извинявам се на колегата, че ползвам неговата тема, но за Шумен някой да знае има ли оторизиран сервиз или друг подходящ?
  12. Ася

    Спейс стар

    От Опел - дизел имам преки впечатления и в момента карам Астра 1.7 чист дизел. Не че съм недоволна като цяло, много корава машина излезе,сменяни са единствено консумативи, но й е време за пенсия. От икономична гледна точка сега с газ е най-евтино. Така че ще е бензинова колата. Насочила съм се към японска кола поради славата им на здрави автомобили и конкретно към този модел заради функционалността и удовлетворява напълно конкретните ми нужди. Та да се върнем на темата - някой от Търново ако има възможност да изкаже впечатления, на снимки по обявите всички изглеждат супер.
  13. Ася

    Спейс стар

    Колеги, загледах тази търновска царица http://www.cars.bg/c1020044 .Има ли някой от В.Търново да има впечатления на живо или да има възможност да я погледне?
  14. Ася

    Спейс стар

    За мен икономичността е по-важна, 80 % от карането ще е градско, така че ще се радвам да чуя предложението ти ако/когато/ решиш да продаваш.
  15. Ася

    Спейс стар

    Проверила съм ги, едната не е актуална, а другите 2 са цигански коли буквално и преносно и по никакъв начин не мога да определя състоянието им като добро.
×
×
  • Създаване...