Премини към съдържание

dani_s_colta

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което dani_s_colta е написал

  1. Срещата с беше на ниво !!!!!!!!!!!!!!!!!! П.П. И на мен ми хареса сефтето. :icon_clap:
  2. Колеги !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! защо трябва да се делим? :mad: Аз не разбирам , та нали сме ФЕН КЛУБ :mitsu-smiley:.
  3. Колеги и аз съм там.............. само нека да се обяви час на мероприатието :icon_thumbup:
  4. Здрасти колега! По принцип трябва да имаш, но може да ти е изгоряла :icon_hmm: ! Моето :mitsu-smiley: колт е предишния модел и си има и си свети, виждал съм я няколко пъти да премигва, но никога не съм го засичал, колко е в червена зона.
  5. Аз съм ПУШАЧ и това с фасовете през прозореца не го правя, защото докато шофирам никога не пуша /просо ме разсейва/ :icon_angel: , но това с фасовете е най - малкото , което се хвърля в движение от ТАКСИТА съм виждал да летят празни цигарени кут., и пълни пепелници, но не само те хвърлят ! Сутрин съм виждал хора идващи от провинцията на работа в София да си хвърлят празните чашки от кафе салфетките от сандвичи и други ценности .... И сам си се питам дал у тях , или в град или село така меткат и аз ако ида там и метна, как ще се почустват , дали ще им е кеф? :icon_hmm:
  6. Колега ! Според мен , а аз не съм спец, но съм го преживял това с теглене на автомобила , а и не съм единствен , който му е минало през главата , та преди да започнеш ремонти отиди да ти погледнат гумите има голяма вероятност да ти е крива ! Ми то в тея кратери :icon_hmm:
  7. ето и аз поръчвам 4 броя черни XXL и 1 бяла XXL :icon_thumbup:
  8. dani_s_colta

    Имам проблем

    А колата вече близо 8 години не е посещавала сервиз , освен за масло и филтри и шарнирчета май се смениха но това беше при старият и собственик . От както аз я карам , или по точно я имам нищо не съм и правил и затова си търся човек , който се занимава с :mitsu-smiley: да я погледне. А само да кажа , че това с оборотите си е от край време , като я купи бащата я закара в Ратола сервеза до Панчерево и там пичовете му казаха че всичко е ОК!
  9. dani_s_colta

    Имам проблем

    Прости ми за невежеството, но каква роля играе това моторче и кой и къде може да го види това нещо дали на 100% е прецакано? Аз си имам майстор за служебната но :mitsu-smiley: и по точно горивната система и мотора като цяло не ми се ще да му я порерявам! Много го уважавам, приателче е , но ............. :icon_hmm:
  10. dani_s_colta

    Имам проблем

    Инжекцион е и когато е на свободна и съм спрял оборотите падат но 600-650 :icon_hmm: !
  11. Колеги, бихте ли ми препоръчали човек , който разбира от :mitsu-smiley: и прави диагностика на горивната система? Но обаче не ми се занимава с пичовете от ратола, там май само ти резват главата и проблема си остава! Та имам проблеми с оборотите на малкя газ, като е в покой слизат на 600 оборота, при това без никакви консуматори. :icon_hmm:
  12. Колеги!!!!! Поради ред причини аз пак изпуснах сумати събития! Но най ще ме боли ако не мога да си поръчам 3 бр. черни тениски XXL :icon_crying: !!!!!!!!!! Та късно ли е вече да си ги поръчам :icon_hmm: ?
  13. А аз само да попитам, къде са тези срещи? Къде във форума са опоменати дати?
  14. Преди две години си купих BLAUPUNKT за служебната кола за около 200 лв. Влизъл съм във хиляди дупки , нерав. и т.н., до сега не е мръднал и грам , е само където му спуках дисп. , но за това съм си виновен аз. А и свири отлично , като за 200 лв, дори по добре. Хайде успех в търсенето. :icon_hmm:
  15. Колега не сръвнявай :mitsu-smiley: с какъвто и да е Френски автомобил! Аз имам служебно Пежо 306/1800cc, каръл съм и206/1400сс, и 307/1600сс 16V, просто шефа е фен на Пежо, асъщо така и Рена 9, 19 и Меган на приателчета. За недостатъците според мойте виждания за автомобил може да изпиша 5 тома! Но, с това се надявам да не засегна никого.
  16. Кръстовището на Борис 3 и околовръстен път ако го знаеш знаеш, тръгваш от там за Овча купел по околов. път и на първият светофар, си на дясно и 1 гараж за ел системин на коли, той е на 50 м от кръстовището. По на долу има още един но ти си на 1. За пароците незнам колко ще ти излезне и човека съм забравил как се казва. Надявам се да ти е от полза и пак ти казвам не помня за ПАРИТЕ!!!!!!!
  17. Макса, който съм вдигал е 180, усетих че това е скорост, която вече е опасна за този клас автомобил! Незнам дали може още да вдига, а и чесно казано не ми се ще да разбирам :icon_hmm: .
  18. Здравейте колеги ! Аз съм от новите членове на клуб Мицубиши :icon_clap: и моето мнение сигурно още не е от голямо значение, но аз зареждам само на Лукойл. Доволен съм от бензина и цената :icon_hmm: ! Незнам мисля да пробвам и на опет, но не ги знам бензиност. къдеса им, сещам се само за тази на кръговото на 4ти км. Хайде лека за сега от мен и само :mitsu-smiley: .
  19. Здрасти колега Миналата година имах същите проблеми след челен удър пичовете дето я изпънаха ме потупаха по рамото и ми казаха ние сме до тук и ме пратиха при някъкъв пич на горнобански и околовръстен срещу борса за бира и безалкохони се намира е та той ми смени няколко бошона и нрушлета и сега си свети като коледна елха а и майстора беше фен на мицу той има ЛАНСЕР такаче заряза всичко друго и ми я поправи за около час Та ако можеш отиди там покажимо мицето и виж ко ще стане :good:
  20. Колеги моето мнение за КОЛТА е че е идиален за навсякъде с моето мънъче си намирам място на всякъде На старт се мета яко в град не харчи мно бенз а и е невероятно маневрен Извън градско стъпва доста здраво на пътя пак е икономичен стига да си го карам споко двигателят е малко шумен но това :icon_rock: ме радва а и има много твърдо окачване но и това не е проблем според мен
×
×
  • Създаване...