Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

gergi_81

Потребител
  • От него общо

    36
  • Регистрация

  • Беше тук

За gergi_81

  • Рожден ден 10/03/1981

Местоживеене

  • Град
    Бургас

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    MITSUBISHI SPACE STAR 1,9 DID

gergi_81's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз си продавам накрайника. Виж обявата в OLX. Само една е.
  2. gergi_81

    Tеглич за Мitsubishi Space Star

    Цената ще е друга за колеги от форума
  3. Здравейте. Реших да се разделя с накрайника за оригиналният теглич на Мitsubishi Space Star 1,9DI-D 2001-ва год. Цената е 200лв За жалещи мога да пратя снимки на имейл. Пишете на georgi_indjov@abv.bg или 0899887297
  4. gergi_81

    Блокира дисплея

    Не ти трябва мап диск. Радиото и си ди-то си работят и без навигацията. Пусни си музикален диск и всичко е ОК
  5. Още не мога да се нарадвам,че минах толкова леко. Само като се сетя какво можеше да бъде...и направо подскачам ,все едно се будя от кошмар.
  6. Проблема с колата е оправен,благодарение на много добър майстор ,мой приятел. Оказа се горната помпа ,която явно никъде я няма по магазините. Единственият вариант беше 190лв оригиналната с поръчка за 11 дена. Моят човек обаче оправи старата помпа със смяна на някакви там клапани вътре и разни оплътнения и сегменти(не разбрах и аз точн) И всичко излезе 60лв. Така ,че ето още един вариант за решаване на проблема без чакане на оригиналната глава. Сега колата си върви пак както преди ,но вече определено няма да въртя гуми
  7. Е добре де ,как така 2 бона. Аз като гледам съединителят е 200лв, долна помпа 400лв, горна помпа 100-120. То и всичко да е за смяна пак няма и 1000лв. Какво толкова може да съм направил на звездичката ?
  8. по-сигурна и реших да се понакефя. Спейс стар 1,9 ДИД. Малко повъртях гуми и я поизрязах до 4-5000 оборота на ниските предавки. И познайте какво стана. Ходът на педала на съединителят рязко намаля. Не я усетих на време и я прибрах. Днеска обаче ходът на педала съвсем падна и стана някак лекичък и се усещаше усилие при натискане чак в най-долно положение ,като при смяна скоростите яко хъркат. Оставих я в сервиза и чакам диагнозата. На първо четене ми споменаха за лагер-помпа. Каквото и да значи това. Някой ако може да ме подготи психически ,за това което ме чака ,ще съм благодарен. За какви пари говорим на тая помпа,и дали има шанс да е нещо по-леко като ремонт?. Някой имал ли е подобен поблем?
  9. gergi_81

    Емблема Space Star

    На моята звездичка ембламеата я нямаше още като я купих. Аз импровизирах малко и в канала за нейното място си я нарисувах с авто-боя. Стана повече от добре.
  10. Аз моя го махнах на 1,9 ДИД и го замених срещу гърне на мястото на катализатора. Оказа се ,че колата има два катализатора ,като единият е веднага след колекторите на двигателя. Него като го отвориха се оказа ,че е издухан и го няма. Както и да е. Колата определено сега е по-тиха и след 100км се ускорява доста по-лесно.
  11. Здравейте. Предстои ми сняма на консумативите и в един сервиз докато проверявах цените,ми казаха ,че двигателя по тяхата система излиза ,че е японски комън-рейл. Аз доколкото знам ,и съм чел знам ,че двигателя е на рено. Някой имали повече данни по въпроса.Има ли такъв япоснки двигател ?
  12. Само разхода ме притеснява с по-големите гуми.Иначе с кеф бих сложил някой валяци
  13. Здравей и добре дошла и от мен. И аз съм нов тук и от 2 месеца карам същата кола ,но 102 коня. Досега 7-8 години карах Рено и единственото ,което не му се развали беше двигателя ,така че това не ме притеснява изобщо. Даже напротив. Разхода извънграда ми е 4,2 като карам под 100км а в града в час пик ми вдига не повече от 6,5 (без включен климатик) Единственото ,което не ми харесва ,е че колата е прекалено мека и доста се клати. Това прави возията супер ,но на моменти ми се иска да е малко по-твърда. Може и от гумите да е понеже я карам със 175 /65/14 а не със 185 ,както я дават заводско. Но за мен разхода е по-важен Успех и безаварийно каране,още веднъж.
  14. 1,9 DID 102 к.с градско 6.5 извън 4,6 Като не се лишавам от изстрелванията при някои изпреварвания. Разбира се всичко гледам да е под 2500 оборота. Още не съм се накефил на тягата ,която имам. Досега имах кола 75к.с. на която се молех при изпреварвания.
×
×
  • Създаване...