Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

rockfirebg

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

Интернет контакт

  • AIM
    rockfirebg
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Star
  • Интереси
    Music,sport,movie,cars...

rockfirebg's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. rockfirebg

    Space Star

    Подменихме 1 датчик на разпределителен вал и 1 на колянов вал и всичко е наред вече! За дизели във Варна ми помогна сервиз Проданови! 0888705925
  2. rockfirebg

    Space Star

    Здравейте! Днес сутринта моя Спейс стар не запали.Автомобила е Space Star 1,9 DID ,2002г,102к.с.Случва се за първи път.Ток има ,гориво също.Смених преди седмица накалните свещи. Въпросър ми е имате ли идея към кого да се обърна във Варна ,защото и майсторите са различни /като лекарите/ ... Благодаря предварително!
  3. Търся теглич за Space Star 1,9 DID 2002. Във Варна съм.Тел за връзка -0888733755.
  4. ----------------------- Автомобила е 1,9 DID
  5. Търся тампон преден /под скоростна кутия/ за Спейс стар ,също и оригинален багажник. Пишете тук ако продавате или на тел:0896752350,от гр.Варна съм,благодаря предварително!
  6. Търся да купя оригинален теглич за посочения модел ,ако някой има да сподели .Благодаря предварително! Тел за връзка 0888733755,гр.Варна.
  7. Моят педал потъваше също , оказа се заден спирачен цилиндър, смених го от моргата и се оправи проблема!
  8. rockfirebg

    Space star

    Тампони на двигателя имам скъсани също, ако някой продава...
  9. rockfirebg

    Space star

    Здравейте фенове на марката Мицубиши! Миналата седмица закупих от Германия Спейс стар дизел ДID 2002г. и имам няколко технически проблема!Колата я регистрирах, но ме спряха от движение! Първо имам нужда от подмяна на заден ляв спирачен апарат. Второ имам спукан маркуч ,който отива към турбото и шуми и пръска масло от него. Трето -не ми отчита горивото на таблото -свети лампата и стрелката е забила на минус и не мърда. Може би ще излязат и други неща в последствие ... ---------------------------------- Ако може някой да ми препоръча къде да намеря спирачен апарат употребяван/става ли от други модели / и към кой сервиз да се обърна по принцип в гр.Варна за проверка работата на двигателя! Благодаря предварително! тел 0888733755
  10. Ок Ще гледам да дойда и аз :good:
  11. Здравейте от най новия фен на клуба Казвам се Анатоли - доскоро се занимавах с внос на автомобили от Австрия, Германия и Холандия Освен автомобилите хоби ми е и рок музиката Ако има среща през август бих ви поканил на рок фест на плажа в Аспарухово/ преговаря се със съседна кръчма на Редрок/ при положение че ви допада такава музика Иначе проблем с паркирането има навсякъде Малко по нагоре към Галата има заведение "Иванова чешма"- там могат да паркират 20 автомобила да речем и гледката е към Варненския залив Имам и други предложения за заведения, но за лятото според мен е желателно да са на брега някъде... :drinks:
  12. rockfirebg

    Ремъци за Каризма

    Благодаря! :bowi:
  13. Здравейте! Аз съм нов собственик на Каризма с 1.6- 16 клапана мотор ,хечбек-97г. Тръгнах да търся ремъци и се оказа в магазин на Косер ,че такъв мотор няма в каталога им Аз виждам на автомобила 3 бр. ремъци- момата каза - НЕ- 2 са Моля кажете къде във Варна да потърся ремъци за Каризма , ориентировъчни цени /ако знаете/ и евентуално сервиз /грамотен/ Още нещо- като натисна рязко спирачките и потъва педала и блъска здраво-така ли работи АВS системата Благодаря предварително! :drinks:
×
×
  • Създаване...