Премини към съдържание

Gunay

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Gunay е написал

  1. Здравейте колеги, Да споделя и моето мнение относно този чудесен автомобил. Карам аутландер 2008 2.0 ТДИ ФВ мотора. Най-високото ниво на оборудване с всички възможни екстри за модела. Колата я купих на 80К км и сега е на 140К км. До момента съм много доволен като цяло. Удобен семеен автомобил с прилична проходимост и много пространство. Като недостатъци мога да посоча: 1. Слаба шумоизолация. 2. Ниско качество на материалите използвани в интериора. Предимства: 1. Проходим - ходя на лов и на риба с него. 2. Просторен. 3. Икономичен - среден разход 7.5/100 4. Супер Аудио система. Много е важно да се има в предвид на какъв автомобил ще попаднеш при избора. Все пак хората са го казали "При кола и жена на късмет, но при първото може и да го имаш". Успех при избора!
  2. Здравей колега, Относно шумоизолацията не съм сигурен дали въобще може да се направи нещо, но не е болка за умиране - с времето му свикваш. Цена от 20 бона е прилична при условие, че колата е на реални 120К км и е най-високото ниво на оборудване. Аз досега не съм имал проблеми с ауспуха при офроуд...Само дето ми допира теглича понякога при преминаване през тесни/дълбоки дерета... Като цяло колата е идеална за семеен автомобил. Поздрави, Гюнай.
  3. Здравей колега, Аз съм с Аутландер 2008 VW мотора. Най-високото ниво на оборудване. Колата я купих на 82 хил. Вече я карам трета година и съм много доволен. В момента е на 130 хил. До момента смених само акумулатор. Много икономичен автомобил - 7/7.5 среден разход като понякога ми е падало до 6.5 на дълъг път. Маслото(Castrol Edge 5w-40) го сменям на 15 хил. Автомобилът е много просторен и прилично проходим(също ходя на лов и за риба с него). Като недостатъци мога да посоча: 1. Слаба шумоизолация на купето - при висока скорост над 120км/ч е малко шумно в купето. 2. Качеството на материалите използвани в купето не е от най-добрите - но все пак не говорим за "premium" автомобил. Предимства: 1. Икономичен 2. Функционален 3. Проходим 4. Просторен Но както са казали при кола и жена на късмет :D :D Успех!
  4. Здравейте колеги, В крайна сметка къде успя да намериш горе споменатите крушки "Тошиба 12V 8W". Може ли да дадеш линк или адрес? На мен също ми се налага да ги сменям. Благодаря предварително.
  5. Аз карам същия модел от 3 години. Много съм доволен. Икономичен за размерите си автомобил с добра проходимост и много пространство за багаж. Най-голям недостатък за мен лично е повишеното ниво на шума в купето при висока скорост. Но и с това се свиква. Успех при избора ...
  6. Здравейте колеги, Наистина много интересна тема. Аз карам същия модел (Аутландер 2008 2.0 ТДИ ВАГ мотора). От както съм купил колата(втори собственик) не съм сменял никакви масла освен това на двигателя с Castrol Edge 5W-40. Двигателното масло го сменям на 15 000км. Вече минах почти 30 000км. Може ли да споделите какъв е интервалът(в км) за смяна на различните масла по колата? В момента ми е на 110 000км. Предварително благодаря.
  7. Мерси колега...Аз съм втори собственик и колата я купих с комплект летни/зимни размер 235/50 18". Наистина е нисък профила и вози малко твърдо но пък си е доста стабилен на завои
  8. Също ми направи впечатление че цената на гуми 235/55 е по-евтина отколкото 225/55 18". Някой да има представа защо?
  9. Здравейте колеги, Аз също карам с летни/зимни 235/50 18". Мисля че по широкия размер оказва влияние на разхода като леко го повишава. Следващата зима мисля да мина на стандартния размер 225/55. Някой има ли идея дали е проблем ако се монтират 235/55 18" на стандартните джанти? Мерси.
×
×
  • Създаване...