Премини към съдържание

Ivan Kraev

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Ivan Kraev е написал

  1. Това с прекъсването и при мен го има. И аз карам 1.8 GDI. Рядко става на равно, но на наклон направо ми чупи врата. Някъде четох че е вредно да се паркира на наклон ( имам предвид всяка нощ да си стои колата ), вярно ли е и може ли да има връзка с проблема? Поздрави! Иван Краев
  2. Ivan Kraev

    Изгоря нещо ама какво ?

    Наскоро и аз имах същия проблем. При мен обаче освен че не светеха лампите и не работеше цд-то, ми се нулираше и компютъра. Имам предвид показателите за изминали километри, среден разход. Проблема се оказаха 2 предпазителя в двигателния отсек. Намират се в кутията от страната на акумулатора. Смних ги и сега всичко е ок Дано съм помогнал Поздрави!
  3. Хехех. Абе Милене, ще мина да те взема с моята красавица да се отсрамим . Перфектна идея, но съм извън града до 20-ти :icon_crying: Забавлявайте се, дайте снимки и следващия път и аз съм там. (за галанти разбрах, ама ние с каризмичките може ли да идваме :icon_hmm: ) Поздрави на всички !
  4. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН! МНОГО И БЕЗАВАРИЙНИ КИЛОМЕТРИ С ЛЮБИМАТА НИ МАРКА!!! :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  5. Ivan Kraev

    Запитване...

    Благодаря за изчерпателния отговор Тук ще е първото място, където ще постна линка, ако сайта стане факт!
  6. Ivan Kraev

    Запитване...

    Ами аз ти описах съдържаниет на целия сайт. За финансиране, реализация и потдръжка, не се притеснявай. Не мисля, че ако започна да ти говоря за самата реализация на проекта ще ме разбереш, пък и не е тук мястото. Доколкото за наличието на такава информация в уеб пространството, прекарах доста време в търсене на такава за мои лични нужди и след това още повече време, за да преценя дали има място за такъв проект, който съм запланирал. Очаквах отговор да напишат повече хора, но както и да е... Отговора в моите представи беше нещо от сорта на: "Да, такъв сайт би бил полезен!" или "Не, мисля че в интернет има много такива сайтове!" Не съм очаквал нещо от сорта на "Виж, тук има сайтове със специализирано съдържание за отделни марки и модели". Най-малкото не знам да има такъв сайт на български език. Която е една от основните причини за да ми хрумне тази идея. Лесно е, когато знаеш руски, английски или немски. Не съм си поставял за цел да излагам проекта си тук. Просто попитах дали един сайт като този, който описах по-горе би бил полезен. Не съм очаквал да ме финансира някой, или да ми дава информация за неговото изграждане.
  7. Ivan Kraev

    Запитване...

    Правилно! Целта е следната: изграждане на онлайн база от данни с информация подходящи резервни части за различните марки и модели автомобили. Публикуването на базата от данни в сайт и осигуряване на лесен достъп на потребители до нея. Предоставяне на възможност на потребителите да се запознаят с най-новите модели, както и сами да публикуват статии. предоставяне възможност на потребителите да пишат и изказват мнения във форум и дискусии Възможност да се качват снимки и материали на сайта. Аудиторията, за която е предназначен сайта са: всички собственици на автомобили искащи задълбочена информация за своите "дечица", както и всеки заинтересован от инновации и информация за МПС
  8. Ivan Kraev

    Запитване...

    Ами да, нещо като това. Но идеята е малко по-друга. Първо, сайта ще е достъпен, защото ще е на български език (в началото ще е на английски). Второ, ще има още много възможности като линкове, възможност всеки да публикува статия, да изкаже мнение във форума. Ще има отделни секции, които ще се потдържат от самите потребители. Например в секция "ревюта" всеки потребител може да публикува статия за нов автомобил, който го е впечатлил. В "галерия" ще може да се качват снимки. И още много други възможности. Това е идеята - да е различно и лесно за уотреба, като в същото време дава на потребителя пълна и различна по тип информация за автомобилния свят!
  9. За Глазгоу може само да си мечтаем ... :icon_blush: Но има напредък. Не в София, там има хора от цяла България и е нормално да има такива неща. Но в по-малките градове се забелязва напредък, което много ме радва!!! Дано да превъзмогнем тази си наша черта и да започнем да пазим
  10. Ivan Kraev

    Запитване...

    Идеята е по код на двигателя да има списък с частите. Избираш марка > модел > обем > година > код и виждаш частите. Кои свещи са подходящи, ремъци и т.н.
  11. Колеги, не знам дали е за тук темичката, ако съм сбъркал, моля за извинение! Наскоро ми се наложи да търся информация за техническа потдръжка на няколко коли ( като единствен човек с интернет ) и се убедих че е ужасно трудно това да бъде направено. И реших че мога да направя уеб сайт, който да съдържа кратка информация, характеристика и указания за техническа потдръжка на автомобили. Идеята е главно да има списък на частите ( свещите, ремъци, филтри... ), които отговарят за вашия автомобил + кратка техническа характеристика. Всичко събрано на едно място Плюс форумче и още някои нещица. Разрових се в нета и не намерих нещо толкова пълно, каквото искам да направя. Това е идеята! Моля за мнения, препоръки и има ли бъдеще според вас подобен проект? Благодаря предварително! Иван Краев
  12. Здравейте! За мен 1 тениска XL черна, 1 тениска черна М. Само че ще помоля като са готови, ще трябва да се разберем как да ги взема, че съм от Пловдив.
  13. Така ме е яд че не можах да дойда... Но другата година обещавам че яхвам Каризмичката и съм при вас Радвам се че сте си изкарали страхотно!!!
  14. Ivan Kraev

    Vin Декодер

    А има ли вариант да "измъкна" от някъде подобно инфо, но да е на файл или програма, която да не е зависима от интернет???Примерно по рамата да си сваля пълните характеристики на колата??? Благодаря предварително за отговора!
  15. Днес отидох при Милен за диагностика на двигателя на Каризма ГДИ. Перфектно обслужване и отношение! Поздрави на Милен и хиляди благодарности!!!
  16. Ivan Kraev

    Вече съм в движение

    За лампата на SRS-а имам същия проблем. Като я миха от вътре и явно са я намокрили и свети. Като отидеш на сервиз ще ти го "изтрият". Ако преди да я земеш са я мили ( съотвтно и купето ), може да е същата причината. Надявам се да съм ти помогнал
  17. Ами добра идея е да се сменят местата, стига членовете да нямат нищо против километрите. Но всеки фен на Митцубиши трябва да се радва на повечко километри Аз съм на бачкане тогава :(
  18. Ами един приятел си взе и "уж" е оригинален. Моя го взех за 80лв, но с малка отстъпка Оригинален, разбира се!
  19. "(предполагам цените са аналогични за голяма част от другите модели)." Ами разликата за ремъка е 20 лв повече за Митцубиши Каризма ГДИ 1.8 125кс
  20. Дам, 99 е. По-точно края на 98. След малко отивам да я лъскам и да видя защо не работят чистачките. На татко хубавицата тя ... :icon_thumbup: Гледам че и ти си от Пловдив. Трябва да ставаме повече феновете на марката!!!
  21. А исках и да ви питам нещо. Като я взех и забелязах няколко разлики с другите Каризми и не съм виждал такава друга като моята. Виждали ли сте друга с такава хромирана решетка
  22. Ето я и моята Каризмичка От скоро съм тук и се надявам да се впиша в картинката, защото просто съм възхитен от вас !!!! :mitsu-smiley: :icon_clap: :mitsu-smiley:
  23. Ivan Kraev

    Въпрос

    И аз благодаря !!! :icon_clap:
  24. Ivan Kraev

    Carisma

    Мерси много Ще се възползвам. А къде е таблото за предпазителите??? :icon_hmm: :icon_hmm: :icon_hmm:
  25. Ivan Kraev

    Carisma

    Здравейте, от днес съм потребител и съм изумен от форума и клуба, СУПЕР Е !!! На въпроса... Имах проблем със задна чистачка, оправи се, но вчера след като я пуснах спряха да работят и предните, както и моторчетата за течността за стъклото. изведнъж изгаснаха. Може ли някой да ми препоръча качествен сервиз за Мицубиши в Пловдив, от който да едоволен. и къде е тъблото с бушоните :icon_hmm: ??? Благодаря Предварително!!!
×
×
  • Създаване...