Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

sodaman

Член на клуба
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Димитровград

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

sodaman's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. sodaman

    Джанти за Galant Avannce

    Една камара приказки и никой нищо не каза за масата на джантите Карал съм десетки пъти по магистралата с оригинални 15-ки и с AEZ 17-ки, огромна разлика във вървенето. Всеки килограм на колелата трови яко.
  2. Имам апарати, цена близка до подарък.
  3. Имам ама не е черен, ако все още те интересува.
  4. Търся да си купя гърне Fujitsubo Legalis Super R/Evolution за EC5W. Силно се съмнявам, че ще има някакви оферти, но все пак от някъде може да е изпаднало в БГ.
  5. sodaman

    Galant 2.5i V6 - лек тунинг

    Аз ровя за много неща за моята. Да кажа аз в какво ще инвестирам К§Н 33-2794 сега се намира в БГ на същата цена както навън. Колегата е прав да си ползваш кутията а не тия конични филтри, който изглеждат гъзарски но дърпат от горещия въздух в коша. Друго моето можеш да направиш, намери си кутия или поне само тръбата от където се засмуква въздуха от VR4 защото е с по-голям дебит и съответно виж къде има отвори на предната решетка в горния десен ъгъл пак на VR-a. Едва ли ще усетиш някаква брутална разлика но защо пък не.
  6. sodaman

    Преден говорител

    Едва ли ще намериш здрав поради простата причина, че гънките им са от пресован дунапрен. Имам 6 прецакани Ако ти се занимава да лепиш продават гънки едни хасковлий в olx на смешна цена, а качественни от megavoice.bg. Мога да ти кажа и модел на нови колонки дето стават почти едно към едно с оригиналните ама бяха около 130лв.
  7. sodaman

    Оригинални чистачки Valeo

    Аз съм с Valeo от Autokelly и май са ОК.
  8. sodaman

    Купувам TPS MD614734

    Благодаря за линка, и че си си направил труда да погледнеш, но нашенските продавачи не го заслужават. Тия са единствените, които са паднали под 100лв. за ментетата дето струват в алиекспрес 10.97 USD. Вече го поръчах. Просто бих платил някаква разумна сума за Mikuni втора употреба, защото съм любопитен да пробвам дали само в него ми е проблема.
  9. sodaman

    Купувам TPS MD614734

    От галант 2.5 V6 е MD614736, основната разлика е в посоката на въртене.
  10. Купувам TPS MD614734.
  11. Здравейте, Моята преживелица с тия играчи. Имам Галант и ми трябваха подкалници. Рекох така и така поръчвам да си викна и едни качествени стелки. На другия ден ми се обадиха и казаха, че нямали и нямало да има скоро. Не си ъпдейтнали сайта, голяма работа в Бг сме над тия неща. Сега, интересното е за подкалниците. Два месеца седяха и днес дойде времето да ги слагаме. Бяха чинно залепени един за друг с тиксо дет' пише ауто-бим. Разлепяме и почваме да ги въртим насам натам ама никой не пасва на левия подкалник. Оказа се, че и двата са десни ама ги лепнали с тиксото един за друг, така че да изглеждат огледални. Даже не се бяха постарали да махнат етикетите от където те ги бяха поръчали. Сега и аз по техния пример си поръчах ляв от AUTO KELLY
  12. Специално за теб ще тръгна по света да проуча, щом смяташ, че за да познаваш продуктите, които продаваш ти трябва друга държава "дето така били сичките провачи" за пример.
  13. В България, както може да се очаква всички продавачи на масла са клоуни и за съвет от тях просто забрави. Аз два дни ровя да намеря заместител. Моят съвет е да си поръчвате от тук www.ato24.de оригинално, като ползвате каргото на GABCO.org Иначе заместители които можете да си купите от тук на прилична цена са Ravenol MM SP-III Fluid и MANNOL SP-III Automatic Special.
×
×
  • Създаване...