Премини към съдържание

bobifon

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

За bobifon

  • Рожден ден 04/24/1969

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Каризма 1.9ТД

bobifon's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. bobifon

    A/p

    Благодаря ти 'tmintov' за препратката !!! Разгледах снимките и смятам да спестя парите за нов филтър, смятам първо да почистя моя по начина, който е показан.
  2. bobifon

    A/p

    Колега, въпроса ми не е защо мига А/Р?!? Притесни ме блока с надпис "висок волтаж", затова и приложих снимка. Разглеждайки снимките приложени от преди във форума не видях подобен блок???
  3. bobifon

    A/p

    Здравейте! А/Р започна постоянно да мига, реших да погледна като първо разгледах схеми и снимките, които има във форума. Там където би трябвало да е филтъра при мен има блок с надпис "Висок волтаж"...и това леко ме разколеба да продължа!!! Прилагам снимки. Виждам зад него има болтчета с които вероятно ще се отвори място за смяната на филтъра, но незнам дали няма да направя някоя беля с това "висок волтаж"????
  4. bobifon

    Интериор-пране

    Здравейте на всички!!! Относно прането на седалките, имах произшествие с един препил колега... Свалих предна дясна седалка...оказа се, че самата тапицерия е с ципче и сравнително лесно я "олющих"от скелета на седалката. Самото пране - в пералнята с омекотител...и направо светна. Малко по - трудно беше поставянето - трябва да се внимава когато се закрепят скобичките от вътрешната страна и да се изпъне хубаво, но не е трудно. Трябва да си поиграеш малко повече :icon_thumbup: Плюсът е, че може да се извърши и при студено време...
  5. bobifon

    Въпрос за климатроник

    Нещо се обърках!?!! - При включена снежинка или ЕКО, при зимни условия- може ли да се затопли купето? Не трябва ли да се изключат и двете за да топли?
  6. bobifon

    A/p

    Какво значи "светна"? При мен от време на време мига на дисплейчето и после спира. Къде е този филтър и аз да го почистя?
  7. bobifon

    Нов във фен клуба

    Съгласен съм. В последствие с един гумаджия се разбрах за зимни да сложа на 60. А отностно джанта 7.5 инчова - в някакъв сайт четох, че максимумът за Каризмата са 6 инчовите.?.
  8. Здравейте на всички! Само на няколко дни съм във форума, много полезна информация открих, за което благодаря на всички!!! Карам Каризма 1.9 ТД - 97 г.от година и нещо - влюбен съм в този автомобил :mitsu-smiley: Пасва ми като интериор и динамика. До момента не съм се сблъсквал с нищо сериозно(да чукам на дърво). В началото много приятно се изненадах от цената на смяната на водната ми помпа-60лв.с труда. Сега като се замисля това е за ремонтите до сега. Имам известен опит със смяна на лампички по таблото, или което е малко дразнещото - по откриването на точните по магазините. Например сега едната ми страна на климатроника свети в леко синкаво, а другата в бледо жълто. Последното което направих по Каризмата е, че сложих лети джанти 15"със съответно гуми 195-55-15. Оказа се, че 195-60 не стават :icon_hmm: . така реагирам защото ми се струва, че сега вози малко - по твърдо. По време на смените на джантите забелязах, че гуменото уплатнение в горния край на бианетката ми е скъсано. Искам да попитам, дали това е проблем, трябва ли да я заведа на доктор или да изчакам? Това е за сега. Надявам се в бъдеще да бъда съпричастен и полезен в този форум :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...