Премини към съдържание

rbka

Потребител
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което rbka е написал

  1. Колега аз имах същия проблем оказа се ниско ниво на спирачното масло, долях и се оправи
  2. rbka

    И аз съм в джаза....

    Честито колега. :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap:
  3. здравей колега твоя човек за тази кола е DJ TYMBI ПЛАМЕН той също е с GRANDIS пиши му на лс! .....мойте адмираций за него!!!
  4. rbka

    Зимни гуми

    Hankook W442 185/65 R14 86T зимни и Hankook Kinergy Eco K425 185/65 R14 86T летни! няма да съжеляваш
  5. rbka

    Още един Спейс Стар

    Здравей колега и честито с колата :mitsu-smiley: Имам същата 1,6 мотор :icon_rock: А сега моят въпрос искам да знам на газ какъв разход имаш градско.извънградско,а също каква е газовата уредба благодаря :icon_thumbup:
  6. rbka

    Данък Space Star 1.3

    :mitsu-smiley: същият двигател в софия 38лв :mitsu-smiley:
  7. В МОМЕНТА ПРИ МЕН Е НАВИТ ДО КРАЙ СЛЕД КОЕТО СЕ ОТЧУПИ ОТ КЪМ ГЛАВАТА ЗА ОТВЕРКАТА !!!! ТОВА ПРОБЛЕМ ЛИЕ ЧЕ Е НАВИТ ДО КРАЙ
  8. :mitsu-smiley: Търся сервиз който да РАЗБИРА от Spase star в София
  9. :mitsu-smiley: благодаря за идейте :icon_rock: .....оказа се един пластмасов винт на дросела за предварително смесване на горивото с свъздуха който беше развит до край .........твьрдо държа на това че предишният собственик не е заслужавал тази кола! :mitsu-smiley: :icon_hmm:
  10. Ми надявам се някой които разбира; :mitsu-smiley: разбира се да ми помогне!ps. ще си платя разбира се :icon_clap:
  11. Грешката която дава е Р0505 :icon_box: :icon_box:
  12. Благодаря на всички за подкрепата към моят проблем!Филтъра на купето е вече монтиран ....просто разпробих отворите поставих 2та филтъра запечатах отворите с алуминиева лепенка и готово .....незнам германеца преди мен как я е карал така 8 год.Оставами другият проблем с оборотите на празен ход за който пуснах питане в нова тема все още очаквам съвет от някой който се е зблъсквал с него :mitsu-smiley: :icon_rock:
  13. А можели и някаква коннкретика по случея!!!благодаря
  14. :icon_rock: Здравейте изправен съм със следния проблем След сваляне на акумулатора и почистване на дроселната клапа колата на празен ход държи постоянно високи обороти между 1300 и 1500 :mitsu-smiley:как да оправя нещата!!
  15. Как се чувстваш?

    1. GEKOSOFIA

      GEKOSOFIA

      Здравей rbka.

      Моля, напиши ми тук адреса на сервиза където се справиха с твоя проблем с високите обороти след смяната на акумулатора - зцащото и аз имам същия проблем в момента . ИЛИ ми напиши телефона си за да ти звънна и да ми дадеш малко по-подробна информация за проблема. Генади - 0888617999

  16. А мога ли да си разпробия отворите за филтъра ида ползвам такъв!!!! да се надявам че въздуха ще си минава от там !!!!!!!! казвайте ако не съм на прав път.БЛАГОДАРЯ
  17. за съжеление там търсиха и няма !!!!! има очертанията за филтърът но няма отвори за него :icon_box:
  18. Здравейте приятели на Звездата. Преди седмица се сдобих с Нея и се хвърлих да я обслужа тотално! МОТОРЪТ Е 1,6I ОТ 08,2002Г. Но в сервиза с УЧУДВАНЕ НЕ ОТКРИВАТ филтърът на купето! Питането ми е възможно ли е наистина да няма? ...или! :icon_rock: :mitsu-smiley:
  19. Привет на всички Фенове на ЗВЕЗДАТА! До дни се надявам да стана НЕИН собственик моделът е1,6i 10 2002г.Щеви държа в течение.
×
×
  • Създаване...