Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

atanas atanasov

Потребител
  • От него общо

    52
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което atanas atanasov е написал

  1. Добър вечер и здравейте, имам проблем със задните държачи на супортите, като минеш през неравности и непръкнато дрънкат. Смених държачите и нови, но не оригинални, разбиха се за 1000 км, след това поръчах оригинални от Балкан стар, те ми отрязаха главата, платих сума пари и след 5 хил. км. същия проблем. Споделете при вас как, как се спряавяте с това дрънкане. Много ми е важно. Предварително благодаря. Весели Великденски празници, бъдете здрави.
  2. Здраейте, обмисмям да сложа LED крушки на късите, а може и на дългите. Дайте съвети за марка, цени и удовлетвореност разбира се!!!
  3. Да свещите са стари, но възможно ли е от бобините да идва проблема. Колата върви на газ, но прави грешката само на бензин, сутрин като не е загряла и още не е обърнала на газ. Възможно ли е да дава проблем от газовия компютър.
  4. Здравейте, преди седмица ми светна лампата на чека, ходих на диагностика и се оказа че има проблем - "цилиндър четири има не добро запалване, прекъсва Р0304" . Смених свещите с други, но не са нови, зачестихме грешката и всичко ОК. Да ама не, след 100 -150 км. отново светна чека и так същата грешка. Днес разменихме бобините на първи и четвърти цилиндър. Ще покарам малко и ще видим дали пак ще се активира чека. Ако някои е имал подобен проблем, ще съм му благодарен да сподели как го е решил. Колата пали добре, върви, не гуми мощност, не тресе двигател. Но върви предимно на газ, в момента е на 222 030 км.
  5. А другият начин е в специализиран сервиз с програма се обучава дросела.
  6. Това адаптиране се извършва сигурно в специализиран сервиз и с подходяща програма. След като свалиш и почистиш дросела.
  7. А как се адаптира дросела.
  8. Здравейте колеги, реших проблема като смених изпарителя на газовата уредба и всичко и ок.
  9. Здравейте колеги, от два дни карам само на бензин, изразходих газта и няма проблем. Колата пали от раз всяко сутрин. Проблема ще се окаже изпарителя, защото дюзите на газта ги смених. В правилната посока ли вървя.
  10. Стартера върти добре, няма проблем. Двигателя не гори масло и върви много добре.
  11. Благодаря за отговора, но като запали няма проблеми, не глъхте върви си съвсем нормално, като се загаси мотора, след това пали без проблем, но като я оставиш за 2-3-4 часа отново пали трудно, Въртиш и не пали на втори, трети път подаваш газ и запалва. Мотора се развърта добре без проблеми.
  12. Свещите са иридиеви, според вас когато караш на газ на колко пробег е необходимо да се сменят. По принцип се сменят на 90 хил. км. Вадени са всичките 4 бр. и нямат нищо съмнително, разстоянето е 0,8 както е писано.
  13. Колеги смених газовите дюзите, и проблема с паленето сутрин си остава. Давайте съвети.
  14. Здравейте колеги, измерих налянето на бензиновата помпа , супер е 3 атмосфери, Не е от там, може да се окаже от газовите дюзи или изпаритеря - минали са 170 000 км. без нищо да е правено. Но свещите на колата са на 85 000 км. дали е възможно да е от тях.
  15. Колеги, колата има монтирана газова уредба и е минала на газ 170 хил. км. без никакъв проблем. Свещите са сменени преди 80 хил. км. Възможно е да има проблем с дюзите или изпрателя.
  16. Добре, къде се намира този клапан и от къде може да се купи и смени. Благодаря
  17. Здравейте, колеги от известно време имам проблем с паленето сутрин на студен двигател и след престой на колата определено време от 1 - 2 два в покой. Въртя и не пали, два, три пъти. Забелязах че, на втория път като подам газ и запалва. Проверих свещите, всичко е точно, смених филтъра в резервоара на бензина, но като закачихме колата на компютър не променя стойностите от начало при газоразпределението. Колата е на 206 000 км., по мотора нищо не е пипано, възможно ли е да има проблем с разпределителните валове и по точно със зъбчатките на тях, не съм сменял и верига, но тя не се чува да ромоли. Колеги давайте съвети.
  18. atanas atanasov

    Lancer X смяна на ремък

    Моят е на 200 хиляди и не съм сменял верига.
  19. Извън града от 9 до 11,5 на 100 км. Зависи колко настъпваш. В града между 11 - 15 на 100 км.
  20. Цената от 1400 лв. за бензинов или дизелов мотор.
  21. atanas atanasov

    ЛАНСЪР 2009

    Здравей колега, възможно е и от лентовия кабел на волана.
  22. Здравейте, благодаря за отзивчивостта, пуснах поръчка, но не са много сигурни дали ще успеят да го намерят, за това ако не успеят ще ви пиша на ЛС за телефон. Споделете лесно ли се сменя и причината в лентовия кабел ли е?
  23. Здравейте колеги, от известно време имам проблем с бутоните на волана за увеличаване и намаляване на звука и превключване от радио на CD. Попитах насам, натам и ми отговориха че, имам проблем с лентовият кабел на волана. Някои има ли подобен проблем и представа какъв е този лентов кабел, намира ли се лесно в магазините за авточасти, какви пари струва и лесно ли се сменя. Благодаря предварително !!!!!!
  24. Здравей колега, преди време аз имах почти същия проблем, описан у тук :http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=31088&st=0&p=298581&hl=+%E7%E0%E4%E5%ED%20+%F1%F3%EF%EE%F0%F2&fromsearch=1entry298581 Дано инфото ти помогне, хубава вечер!!!
×
×
  • Създаване...