Премини към съдържание

BlackWolf

Потребител
  • От него общо

    118
  • Регистрация

  • Беше тук

За BlackWolf

  • Рожден ден 03/15/1994

Местоживеене

  • Град
    Стара Загора

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D Instyle

Интернет контакт

  • Skype
    black_wolf33

Посетили профила

205 посетили

BlackWolf's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте! Наскоро си взех Evo X 2008, но има проблем с фаровете. Налагало се е да свалят и после пак да се сложат, като в последствие авоматичното регулиране не работи, късите бият силно надолу, а дългите не светят дори колкото нормални къси. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и има ли идеи какво да погледна? Благодаря!
  2. BlackWolf

    Части за Evo X Final Edition USDM

    Преводи, ДЕКРА и другите малки таксички - добре, но ДДС-то и мито са абсурдни. Явно има някакви схеми, по които се вкарват коли на приемливи цени от Америка, но днес поразпитах и вече почти всичко се е отказало.
  3. BlackWolf

    Части за Evo X Final Edition USDM

    Около $3 000 с 20ft контейнер. Може би транспорта е най-малкия разход в цялото нещо. :icon_n_king:
  4. BlackWolf

    Части за Evo X Final Edition USDM

    За издръжката ще мога, проблемът е, че митническите такси са около 20 000 лв, което е малко смешно.. Те са единственото, което ме спира в момента да го взема веднага.
  5. BlackWolf

    Части за Evo X Final Edition USDM

    Точно това е, че аз в момента намерих за $30 000. Обаче проблемът си остават таксите в България, който ще ми искат...
  6. BlackWolf

    Части за Evo X Final Edition USDM

    Аз се ориентирах към американско, понеже изскочи доста изгодна оферта. Можеш ли да ми кажеш читав сайт за Канада, подобен на mobile?
  7. Здравейте! Обмислям да си внеса Evo X Final Edition, но ме притеснява фактът, че е за американския пазар, и по-точно частите. Имате ли идея дали те са идентични с частите за Европа? Знам, че за повече модели американската и европейската версия нямат съотвествия в повечето части, но там и самите размери на колите за различни, докато при Evo-то мисля, че го няма този проблем. Благодаря!
  8. Благодаря за информацията! Сега видях, че и аз съм писал в тази тема, но съм забравил за нея, доста време е минало. Ще видя какво ще правя, понеже честно казано не ми се дават 850лв за спирачен апарат. :icon_crying:
  9. Здравейте. От известно време колата започна да прави странни проблеми, които според мен са свързани със спирачния апарат. Ходих до оторизиран сервиз, но оттам не бяха сигурни за причина - или спирачен апарат или проблем с ABS. В началото спирачният апарат блокираше и не се връщаше. Не се усещаше при каране докато не се отвори прозореца и се чуе досадният звук на пластината, която стои на накладките, за да предупреждава, че накладките са износени. За около месец смених 2 комплекта накладки. Преди 2 дни при каране с ниска скорост и свободна скорост се усещаше леко придърпване при натискане на спирачката (имах чувството, че в даден момент спирачката държи, а в друг момент просто не съм я натиснал). Също така от време на време задното ляво колело е доста по-топло от другите (самата джанта не е толкова топла). Та въпросът ми е дали някой се е сблъсквал с този проблем и дали можете да ме информирате откъде мога да си закупя спирачен апарат, понеже в оторизираните сервизи цената ми се вижда прекалено висока. Благодаря!
  10. BlackWolf

    Чип Тунинг

    Както казах няколко поста по-нагоре, от двигателят могат да се изкарат около 170-180 к.с. Проблемът е, че съм правил основен ремонт на двигателя и поради тази причина предпочетох да не вдигат много мощността. Но дори и с 20 к.с. разлика се усеща доста разлика, така че според мен си струва да се направи чип тунинг.
  11. BlackWolf

    Чип Тунинг

    450 лева, като премахването на ДПФ е 200 лева, но изкупиха моят на същата цена, така че не съм плащал за това.
  12. BlackWolf

    Чип Тунинг

    142. Предполагам е възможно е повече да се напъне да се вдигнат още 15-20 к.с., но не го направиха, заради ремонта на двигателя.
  13. BlackWolf

    Mitsubishi lancer 2008г. въпроси

    Ако се ориентираш към дизел, то тогава бъди сигурен, че горивата, които зареждаш, са качествени. Може много да си изпатиш, ако не е така.
  14. BlackWolf

    Чип Тунинг

    Изкараха 165 к.с. от двигателя.
  15. BlackWolf

    Чип Тунинг

    Той дизела вече един път умря при мен... :icon_blush:
×
×
  • Създаване...