Премини към съдържание

KRIMINALL87

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което KRIMINALL87 е написал

  1. KRIMINALL87

    Реле за мигачи

    С презапояване на всички спойки стана работата! Благодаря
  2. Колеги да се похваля, тази сутрин занесох релето на втори ел. техник или по скоро на кварталния майстор на телевизори. Човека никога не беше се занимавал с релета, но го накарах да ми презапои всички спойки, макар че изглеждаха наред и с помоща на схемата на релето, която колегата dreadx публикува малко по на горе: Релето е стандартно по DIN 72552. Публикувано изображение за което му благодаря, релето заработи! Благодаря на всички за съдействието, вече сигнализирам на воля между другото техника даже не искаше да ми вземе и пари за работата, едвам го накарах да вземе 5 кинта поне да се почерпи! Проблема за сега е решен!
  3. Днеска намерих оригиналното реле на Галант в една морга, но Галанта беше 2000-та година, моя е 98-ма, релето му беше много по малко от моето, невъзможно да пасне на мястото, от където изтръгнах моето!
  4. Е та това е моето реленце, незнам от къде е и за какво е тази букса, но съм сигурен че ми е за мигачите и аварийните на 100%
  5. Сега вече разбирам защо немога да го намеря това реленце, дори в морги където има доста японки, Сашо от форума също като му пратих снимка каза че релето не е от Галант! Тук почвам да се чудя дали ако сложа оригиналното реле за галант ще работи на моята колица? Мисълта ми е явно предния собственик е сменял релето веднъж и е слижил това, но дали не е преправял и нещо отдолу по конзолата за да пасне релето и сега оригиналното да не пасва? Май ще трябва да намеря и да пробвам!
  6. Lyubo поста ти е прочетен, благодаря ти за инфото, писал съм на Сашо още вчера, чакам отговор от него!
  7. KRIMINALL87

    Реле за мигачи

    http://i61.tinypic.com/21bj2nc.jpghttp://i61.tinypic.com/2vi4l5w.jpghttp://i57.tinypic.com/1z39it5.jpghttp://i59.tinypic.com/3484wer.jpg Та това е въпросното реле!
  8. http://i61.tinypic.com/21bj2nc.jpghttp://i61.tinypic.com/2vi4l5w.jpghttp://i57.tinypic.com/1z39it5.jpghttp://i59.tinypic.com/3484wer.jpg
  9. Презапоено е колега, обратен ефект се получи, вече не тръгва въобще! Или релето е за смяна или ел. Техника
  10. KRIMINALL87

    Реле за мигачи

    Колега занесох го ел техник, човека презапои някои съмнителни спойки, сега дори и да го чукам пак не тръгва! Незнам как да изтрия едната тема дето я пуснах, извинявам се, просто като писах тука извесно време никои не отговори и за това пуснах нова тема, която сега е излишна!
  11. Колега, първо благодаря за изчерпателното обяснение, оказа се както каза ти, релето е пътник, обаче от три дни вече търся из Пловдив реле в магазини за релета, Евро 07, морги, но като моето реле няма никъде! Снимал съм го, но незнам как да кача снимка тук! Иначе релето е тютюнево жълто на цвят с три крачета 1-вото е с обозначение - 31, 2-ро - 49а, 3-то - 49. От горе на релето влиза букса с 2 кабелчега! Помагайте ако знаете къде да намеря, че да караш без мигачи не си е работа!
  12. KRIMINALL87

    Реле за мигачи

    Колега, мисля че ше излезнеш прав! Свалих релето, разгледах го, двете кабелчета който влизат с буксата към него са наред в смисал не е хлабава връзката, а и като видях каде се намира релето и какво представлява, изключвам вариянта с влагата! Все пак му позачистих крачетата, но като го сложих пак същата работа, чукна го леко тръгва, после пак спира, явно ще иска друго реле, тези дни като сам по свободен ше потарся, ще го сменя и ще пиша за резултата!
  13. KRIMINALL87

    Реле за мигачи

    Колега не разбирам много, но ако има лош контакт на една крушка, примерно лява не трябва ли при ляв мигач релето да мига по бързо, както когато е изгоряла, а не да мигне два пъти и да спре, същото и при десен мигач и при аварийни и когато се постопли, да изчезва проблема?
  14. KRIMINALL87

    Реле за мигачи

    И аз да добавя само за информация, освен че изгуби мигачи и аварийни на втората сутрин след наводненоето спрях за закуски, тръгвам да паля след това, дава контакт, но не иска да заварти стартера, вдигнах капака, при опит да заварти само цъкане и излезна малко пушек от стартера! Свалих му клемата на плюса на стартера, вътре имаше влага, подсуших я, намазах обувката със спирачна течност и запали без проблеми! Та колега незнам при теб дали е подобен проблема с помпата, но може да пробваш, нищо чудно да се е понамокрила!
  15. И аз се надявах, но мина цял месец в който държах колата на слънце с вдигнат капак и отворени врати по цял ден, пусках парното да работи и какво ли още не, но на сутринта отново същия номер! Незнам вече, това че може нещо да се е намокрило е само мое предположение, не е сигурно че е от това, за това питам дали някои е имал подобен проблем! Четох в една тема от 2008 на Каризма един колега се оплаква от същото, но не пише дали го е оправил. Знаете ли дали аварийните и мигачите са на едно реле, а ако са на две къде да ги търся?
  16. Здравейте колеги!Карам Галант 2000 136 коня 98г. Проблема ми дойде след пороен дъжд наводнил на скоро Пловдив, наложи ми се да преминавам през локви с ниво на водата до вратите и да де похваля: галанта се справи, за разлика от много други, които бутаха през локвите! Проблема дойде ден два след това сутрин когато или когато е по влажно и студено, ми се губят мигачите и аварийните в смисъл започват да мигат за малко и изчезват, когато се стопли няма никакъв проблем всичко работи нормално! Навежда ме на мисълта че има някаде влага, но къде? Ако може и да ми обясните къде се намират релетата за да погледна и там.
  17. KRIMINALL87

    Реле за мигачи

    Здравейте колеги! Видях темата и реших да не пускам друга, а да пиша тук. Карам Галант 2000 136 коня 98г. Проблема ми дойде след пороен дъжд наводнил на скоро Пловдив, наложи ми се да преминавам през локви с ниво на водата до вратите и да де похваля: галанта се справи, за разлика от много други, които бутаха през локвите! Проблема дойде ден два след това сутрин когато или когато е по влажно и студено, ми се губят мигачите и аварийните в смисъл започват да мигат за малко и изчезват, когато се стопли няма никакъв проблем всичко работи нормално! Навежда ме на мисълта че има някаде влага, но къде? Ако може и да ми обясните къде се намират релетата за да погледна и там.
  18. KRIMINALL87

    Рейка

    Намерих рейка от морга в Пловдив за 120 лева 60 лв за сваляне и качване и калкулирах на 180лв. За рециклиране (преди да разберем че не подлежи на рециклаж) ми искаха 200-250 лв, с рейката втора ръка съм вече на 3000-4000 км и за сега няма грешка! Благодаря за инфото
  19. KRIMINALL87

    Рейка

    Колеги Галанта ми е 98-ма 2000 куб 136 коня Рейката ми се прецака и не подлежи на ремонт. Намерих рейка в http://www.megaparts.bg/product/hidravlichna-reika-za-mitsubishi-galant-kombi-25-v6-24v-163-ks и е на добра цена, но е от големия мотор 2.5 V6 и незнам дали са еднакви моля помогнете с информация, дали са съвместими или от къде да намеря рейка втора ръка. Спешно е!!!
  20. KRIMINALL87

    Рециклиране на носачи .

    Някой да знае за Пловдив, къде могат да ми ги рециклират?
  21. KRIMINALL87

    Faq за Галантите 97-03

    Колеги здравейте! От скоро имам Галант, съответно съм нов и във форума. Въпросите са ми новобрански, дори незнам дали трябва да ги задам под изчерпателното разяснение на колегата, та ако съм объркал нещо се извинявам предварително! Аз съм от Пловдив и ще се радвам да ми препоръчате някой кадърен майстор, нойто е на ти с мицубиши-та! Предстои ми и смяна на ремъци, ролки и масла въпроса ми е колко литра масло поема двигателя на мицубиши галант 98г. 2.0 136 к.с. кое е по добре 5W40 или 10W40 и коя марка масло е най добре съотношение качество/цена?
×
×
  • Създаване...