Премини към съдържание

nasko6659

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Айтос

nasko6659's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. На парното има светлини.На километража светят само дългите,мигачи,ръчна,лампата за отворени врати и това е.Един път пак ми беше изгаснал , но на следващия ден се оправи.Сега обаче изгасна на цяло.Може ли да е бушон , и ако да -кой може да е?
  2. Забравих за модела SPACE STAR 1.3
  3. Здравейте, може ли някой да ми помогне със съвет.Подсветката на километража ми изгасна.Къде да търся проблема???
  4. nasko6659

    Чистачки

    има течност.Не е замръзнала.Не знам от къде може да е.Можеби трябва да сваля цчлата система?
  5. Здравейте колеги, имам следния проблем - при опит да си измия предното стъкло не пръска течност.Чистачките се движат и машинката се чува да работи,но течност няма.Откачих маркучето под пръскалките,за да видя дали те не са запушено,но пак не пръска течност.Дали е нещо от студа или друго?До преди седмица си бяха ОК. Става дума за Space Star 1.3. Благодаря предварително!
  6. nasko6659

    Чистачки

    Здравейте колеги, имам следния проблем - при опит да си измия предното стъкло не пръска течност.Чистачките се движат и машинката се чува да работи,но течност няма.Откачих маркучето под пръскалките,за да видя дали те не са запушено,но пак не пръска течност.Дали е нещо от студа или друго?До преди седмица си бяха ОК. Става дума за Space Star 1.3. Благодаря предварително!
  7. здравейте.някои може ли да ми каже дали има кора под двигателя на спеис стар 1.3 бензин 1999?
  8. Здравейте.Някой може ли да ми каже дали трябва да има кора под двигателя на Спейс стар 1.3 бензин 1999?
  9. Здравейте.Някой може ли да ми каже дали трябва да има кора под двигателя на Спейс стар 1.3 бензин 1999?
  10. Мерси колега! Ами днес ще огледам пак и ще реша.Принципно момчето го познавам и ми каза,ще е карал колата 30 000 км и стрелката на си е стояла все така.Не знам дали да не я закача на компютър?Как мислите? Дано да съм скоро в отбора!!!
  11. Здравейте!

    Моля за малко помощ.Предстои ми покупка на space star 1.3,но ме притеснява това,че стрелката за температурата на водата стои малко над средата,а също така и че съединителя отделя малко над средата.За водата собственика казва,че е нормално,но не съм сигурен.

    Моля за съвет!

  12. Здравейте! Моля за малко помощ.Предстои ми покупка на space star 1.3,но ме притеснява това,че стрелката за температурата на водата стои малко над средата,а също така и че съединителя отделя малко над средата.За водата собственика казва,че е нормално,но не съм сигурен. Моля за съвет!
  13. Здравейте! Моля за малко помощ.Предстои ми покупка на space star 1.3,но ме притеснява това,че стрелката за температурата на водата стои малко над средата,а също така и че съединителя отделя малко над средата.За водата собственика казва,че е нормално,но не съм сигурен. Моля за съвет!
×
×
  • Създаване...