Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

idb

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Велико Търново

idb's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. FYI - 70лв излезе всичко - заварка + шлайфане - изминати след това около 2000км без проблем /и без миризма в купето/.
  2. Благодаря за отговора - и аз съм се насочил в тази посока с предварително загряване.
  3. Здравейте, Outlander 2.2 DiD 2015-година на 150к км с много тежка миризма на изгорели газове в купето. След извършена диагностика в Балканстар - спукан колектор и предложение за ремонт за 1700лв. Въпросът ми е има ли това алтернатива /освен заварка/? Поздрави и безаварийни! p.s. Прегледани още няколко колектора в автоморги - всички са спукани. От Балканстар ме предупредиха да не експериментирам със заварки тъй като щяло само да се влоши положението. Някой с подобен проблем да се е сблъсквал?
  4. Благодаря. Чак сега ти видях номера. Бях пред голяма дилема - дали де...

  5. Мога ли да помоля по телефона. Звънкай смело когато ти е удобно. 0878950111 Би...

  6. Досега 84000км минах

  7. Питай каквото те интересува

  8. Здравей. Пред закупуване съм на нов Аутландър и много ми се ще да ти подосаждам :)

  9. Преди време питах в БС - казаха - твърдо НЕ! а Лансер-а има?!?
  10. idb

    Пазара за Lancer-и в момента

    Здравейте колега, Видях Търновската кола да се разкарва из града - добре изглежда, не е най-високото ниво на оборудване /съдя по това, че маската не е цялата с лайсната отпред, както и на ауспуха няма накрайник - на външен вид изглежда добре. С 18"-ките джанти визията си е съвсем ОК. Поздрави
  11. Нов автомобил, с гаранция с горепосоченото ниво на оборудване + поддръжка - това мога да си позволя, по-тази причина не карам 239к.с. ;)
  12. Привет , Ето този автомобил точно взех http://www.mitsubishibg.com/reviews/view/27 Вероятно е един от първите вкарани в БГ /ако не и 1-вият/ Колегата, който е направил ревюто е описал всичко много точно! Основното нещо, поради което взех този СУВ е необходимостта от сигурна, икономична високопроходима семейна кола. Ползвам го за абсолютно всичко - от разходки със семейството, до превоз на пелети и каквото се сетиш. Нямам забележки към оборудването. Не е спортен автомобил, но като закача 140км/ч на круз контрола си върви прекрасно - днес за пореден ден направих 500км извънградско - 8.5л/100 - при 1.84лв/л ме устройва като икономичен мотор. 7-те места е супер - но отзад само малки деца могат да седят /много се кефят/. Смяната на масло е на 20 000км. Важен момент - няма гараж в СФ, и като я взех изрично питах - дали може да липсва - увериха ме, че този тип автомобили не е от най-интересните. Имам и Лансер Sportback 1.8 143hp, на който имам 130 000км - за тези км има само обслужвания и консумативи под формата на накладки и 2 тампона. Като цяло разчитам да мина 200к на Аутлендъра а след това ще мислим. Като цяло до този момент съм много доволен от 2-те мицубишита!
  13. Здравейте, карам Аутлендър 3/2015г дизел/автомат от точно една година, вече има 50 000км, основно извънградско. Обслужвам го само в БС защото е гаранционен, закупен от тях. Возията е без забележки, представи се прекрасно в условията за последните 2 седмици, като се има в предвид, че не е спирано да се пътува с него в най-тежките зимни дни. Добре е обезшумен. Нямам екстри като навигация, кожен салон и стъклен покрив, но не съм ги и търсил като такива. Диодните фарове за нощно каране са много добри. Автоматик - като на дълго дава разход между 7.5 и 9 за скорости между 110-140км/ч. Не съм го глезил със скъпа нафта - при -20'C си пали без грижи. Пробвал съм го като 7-местен с 2-деца на дълъг път - малко идва мясото за багаж.
  14. idb

    Покупка Лансер

    Моят Лансер е бензин 1.8 ръчна пред последното ниво на оборудване, среден разход 7.5-8/100км. Изминати 32000км, никакви забележки до този момент! Колата е на 2 години.
×
×
  • Създаване...