Премини към съдържание

DarkWater

Потребител
  • От него общо

    47
  • Регистрация

  • Беше тук

За DarkWater

  • Рожден ден 10/12/1979

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Outlander 2016, Suzuki SX4 2007

DarkWater's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Отдаден Rare
  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Ако налягането е в определените граници лампата няма да свети, прави го защото налягане е ниско или много високо, това не е грешка. Ако сложите други джанти без датчици на налягане или с такива, но необучени за колата, то датчика ще свети постоянно. При смяна на гумите (зимни/летни), ако налягането е в границите, на колата и трябва определено време и изминато разстояние за да освести така да се каже. Най – чисто е два комплекта гуми (зимни/летни), с датчици, които са програмирани в колата и само се сменя кой комплект да се ползва при смяната им от комп. на колата. Първо си прегледайте дали гумите са наред, и дали не спада много често налягането.
  2. Не няма такава аларма, оставя си отворен. В Алито се продават механизми да ти затваря прозорците при пускане на алармата. Ето нещо такова Window Closer
  3. Радиото би трябвало да няма нищо общо с телефона, ами ако телефона ти няма радио? За препрограмиране нямам представа, може да има нешо по руските форуми.
  4. Щом навигацията е с Андроид ауто, би трябвало да няма проблем да се ползва с всеки телефон който също има Андроид ауто. От там нататък, коя навигация ще се ползва няма голямо значение. Със сигурност поддържа и автомобилния софт на Apple.
  5. В Aliexpress има кори за по 20 евро (естествено не оригинални), може да ги погледнеш.
  6. При мен нещата се оправиха. При едно излизане преди тръгване минах на втория комплект сензори (в него няма записано нищо, там би трябвало да са зимните). Лампата за сензорите мигаше постоянно, но без да ми изписва грешка, явно се чудеше какво става. На връщане смених обратно на първия комплект и след 10 метра всичко се оправи. Няма лампи, няма грешки.
  7. Същата работа и при мен. Колата е Mitsubishi Outlander 2016. Купих си 18-ски за зимните, че ми писна да сменям гумите. Сега като сложих летните (оригиналните джанти с оригиналните сензори) и ми изписа "tire pressure monitor service required" (то съобщението просто си остана, тей като зимните още не съм им сложил датчици). То ако при всяка смяна, трябва да ходя да ми въвеждат наново данните, просто не си е работа, а ще ми е по евтино да сменям гумите само. Това reset tpms какво прави?
  8. Имам нужда от помощ по няколко въпроса, като благодаря предварително за помощта. Колата е Аут. 2016, 2.2 DiD. 1. Изгоряла ми е лампата в жабката и искам да си я сменя с нова, но led. Проблема е, че не знам какъв вид цокъл е. 2. Бих искал да си накупя различните видове пластмасови клипсове (или копчета се казват), които ги има в двигателния отсек и долу при веждите, но не знам как да ги търся. Може би ми трябват каталожните номера, че да си ги накупя от Ebay например. 3. Някой добавял ли е втори комплект датчици за налагане на гумите, но от универсалните, а не оригинални и ако да къде?
  9. Ето ви един руски форум на тема карти ( http://mmc-forum.ru/viewforum.php?f=19 ), с една дума, ако навигацията ви се обновява с диск, няма да стане, вече не пускат нови карти така.
  10. Доколкото видях, дискове не се предлагат вече. Това те оставя с три избора според мен. Първият е да си намериш оригинална навигация с карта. Вторият е да вземеш китайска с Андройд, която е направена специално за твоята генерация кола, и третият е всяка друга китайска пръчка на пазара. Първият и вторият вариант са по-скъпи и според мен трябва да прецениш дали си заслужават, ако през навигацията има други неща за колата които се управляват от там, може би да. Това е от мен, успех. П.с. Новата карта при мен дойде, направи някакъв update и си тръгна без проблем.
  11. Картите на диск или на карта ти трябват. Ако са на sd карта при руснаците последната им версия на европейската карта е от 2015 (за руската е 2021 естествено), но самата оргинална карта не е скъпа. В ebay са 50 евро и днес си купих версията за 2021. Идва от Литва, тей че няма мито и ДДС. Едиственото нещо за което трябва да внимаваш е версията на мултимедията ти.
  12. Така, човека от Ebay ми вика, че тази тръба която искам не е тази която ми трябва, има ли къде да видя всички тръби със номерата им?? Колата е Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D 4WD, 2016, двигателя 4N14.
  13. Благодаря за помощта, но това са други тръби. Както и да е успях да намеря в Германия оргинален за 500 лв. и след малко тършуване в Ebay от Полша неоргинален за 180 лв. Както се казва, който търси намира
  14. Здравейте, нуждая се от входящ маркуч от интеркулера (това не знам колко ми е правелен превода) със каталожен номер 1505B318. Преди малко ми вкараха цената от 980 лв., само оргинален и малко ми дойде изненадващо за един маркуч. Та интересувам се има ли от къде да се вземе на по - достъпна цена или да си ги давам парите?? Преди малко го намерих във германско за 250 евро. Се си мисля, че някой ще ги произвежда. https://www.onlinecarparts.co.uk/bugiad-13846360.html това много мяза на него ама май не е същият. Та това, благодаря предварително за каквито и да е отговори.
×
×
  • Създаване...