Премини към съдържание

TodorPetrov

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което TodorPetrov е написал

  1. Привет. Вчера майстор прегледа автомата (един сервиз на Черни връх в София там са и сменяли масла и т.н. на стария собственик) и казаха че РС на скоростите погрешно давал сигнал за включване на половинките и затова така се държала. Изолирали сигнала за тези половинки и сега върви добре :icon_hmm: но докога и дали няма да се бъгне РС-то съвсем. Чудя се какво да правя дали да не го пусна за продан докато автомата работи и да си търся друг Галант или да го карам да умирачка и да се надявам да е след 3-4 години и мноого километри
  2. Добър вечер пак! :icon_crying: :icon_crying: не е от маслото пак същото положение е, даже и по-злеее не иска и да тръгне днес ни напред ни назад. Що се отнася до оборотите, ако 8-900 обороти са ниски :icon_hmm: ... Ако някой е решил, че проблемът е в жилото от лоста до кутията не е и това го проверихме днес... Е чакам присъдата момчета ще го бъде ли Галанта и на каква цена или ще е донор... :help: P.S. ама не знам на кой, че е американка :icon_doh:
  3. Да поне на студена кутия и работещ двигател е в нормите, а утре ще сменя маслото и ще пиша пак, защото според стария собственик е сменяно преди 5000 мили и 2 години от реномиран сервиз с :icon_hmm: пише нещо D III. :mitsu-smiley: го имам от 4 месеца, като го карам основно от 2месеца и половина... Скоростната кутия е F4A23 ако на някой му говори нещо(поне така пише на купето)
  4. :icon_doh: усещам, че нещата отиват към :icon_crying: :drinks: друг галант с такова купе и този ще бъде донор примерно, за да мога да си :mitsu-smiley:
  5. Ами има защото като го запаля на N или Р и вкл на скорост подскача и гасне, но ако му дам мръсна газ тръгва, пак леко подскачано тръгва(едвам стигнах до работата си ) при минимална скорост тресе продскача и ако искаш да спреш гасне... аналог правя с ръчни скорости като включиш на първа и пуснеш рязко съединителя без газ или натиснеш спирачката без да си изключил от скорост :icon_hmm: . Тамън почнах да се кефя на :mitsu-smiley:
  6. :icon_crying: Днес сутринта добре тръгна, но като стигнах в София на първия светофар спирам и колата загасна както си беше на директна. До сега нямах никакви проблеми със скоростите включваха си добре, нямаше сътресения и т.н. Да кажа, че масло в автоматика има нормално,ако някой може да помогне ...
  7. :icon_hmm: Днес установих, че като махнеш ключа от контакт и фаровете и габаритите гаснат. :icon_hmm: Не мисля че това е фабрично така поне габарити трябваше да светят и мисля, че старият собственик се е постарал :icon_crying: ... Не знам до колко е разумно това "добро" дело ?
  8. TodorPetrov

    Mitsubishi Galant 2.0 - Метан

    Ако става въпрос за моя да регистриран е 95 а по VIN е произведен 94 и е ECI :icon_hmm:
  9. TodorPetrov

    Mitsubishi Galant 2.0 - Метан

    Имам следния въпрос към по-запознатите от мен с Галантите. Моят е с двигател 2.4 ECI или нещо такова пишеше върху него иначе по VIN номерът излезна двигател модел Е56. По талон го дават 124 или 5 коня (91 kW), ама като го карам на бензин ми се струват малко повече, примерно с 20тина. Да ли това е така, защото от 3 год. карам Корола 1.3 карбуратор или старият собственик наистина е регистрирал :mitsu-smiley: с по-малка мощност? Та цялото това питане е да знам какъв изпарител да и сложа 100 или 140 kW - имам ги и двата. :drinks:
  10. Да интересувам се, може би е по-добрия вариант от АГУ :icon_crying: ... но може да се наложи да се разделям с моя :mitsu-smiley: Много благодааря и :drinks:
  11. На мен също ми стана интересно с този генератор на ННО газ :icon_hmm: . Би ли споделил резултатите, ако си сложиш такова нещо. Пък и в един сайт прочетох, че може да се използва и при коли на газ.
  12. TodorPetrov

    Mitsubishi Galant 2.0 - Метан

    Аз имам подобна дилема метан или ПБ и искам да те питам как ти настроиха ГИ, като е втора употреба. Един "майстор - продавач" ми каза че е почти невъзможно да се настрои ПС на друг автомобил трябвало да е незнамси какво и т.н. и се опитва да ме убеди за нова АГУ от него. Другото което се замислям и не знам да ли е за тази тема... :icon_angel: Някой пробвал ли е да сложи по тройника на подаването и 2 на връщането и със бензиновите дюзи да впръсква газта от изпарителя и какво би било поведението на :mitsu-smiley: Галанчето. П.П. не видях раздел 100 начина за скорошна смърт на двигатели :mitsu-smiley: :D :drinks:
  13. :icon_hmm: Все още нищо, но в скоро време.... първото е газова уредба, но каква и дали ще е метан или LPG не съм решил още. Другото е автоматично включване на фаровете... и се надявам да е само това по моето :mitsu-smiley:
  14. Тежа 95 кила :icon_blush: и съм 182 и имам малко коремче от :drinks:
  15. Привет! Като един от най-новите членове на клуба и с :mitsu-smiley: Галант (от 2 седници) искам да си поръчам една тениска ама се колебая между XXL, XXXL
×
×
  • Създаване...