Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

DPower

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    на въглища.

DPower's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Само аз ли не виждам снимките от първия пост? Става въпрос за тези публикувани от imageshack-a.
  2. DPower

    Покупка на Space Star

    Освен видимите външни забележки колата изглежда доста прилично, поне за моя вкус. Един съвет от мен, огледай я хубаво за наченки за ръжда, щот само това не се оправя, всичко друго е поправимо.
  3. Привет, третиратели места с ръжда? Имам две петна с приблизителни размери около 7-8 см. диаметър на гредите под вратите, които няколко пъти пребоядисвам сам, но ръждата избива всеки път. За това търся вече префисионална помощ. Благодаря. Иван. п.п. Не мога да изпратя лично съобщение към Вас. :help:
  4. Мерси за информацията!!! Аз лично успях само да намеря една от фирмата предлагаща двойнолепящата лепенка на 3М - фирма Ирбис. Свързах се с момчетата и от там разбрах, че модела на "тиксото" е 4611 и мисля да заприходя една ролка в скоро време. Въпросът обаче остава - дали ще издържи само с "лепенката"??? И/Или да "наблъскам" във вътрешността на прага с полоуретановите лепила, за които спомена "nola"???
  5. Тука го правят с двойно лепящо тиксо: После разпробиват метала, малко грунд, винт и са готови. Мисля, така да го пробвам и аз. Махам щипките и ще разчитам само на винтовете в предния подкалник и тези отдолу на гредите. Може и да добавя един в задния калник. Сега оставя да намеря хубаво двойно лепящо тиксо и стент на който да повдигна колата. В коментарите под клипа става ясно, че тиксото е на фирмата "3М". :icon_rock:
  6. Голф 2 с възможно "най-обичаната" моно инжекция. Роувър 214 - пълна кошница. Пасат Б3 и Б4 - адските магарета. Каравеле - дирижабълът. С него съм седял по 7 дена на Дунав, без да зареждам каквото и да е!!! Сега съм с дизелов Спейс Стар и една дизелова Шкода Фабия :icon_blush: . За втората, единствения плюс е ниския разход на гориво. :mitsu-smiley:
  7. Влюбен съм новия Range Rover. Обаче цените там са в едни измерения..... :icon_doh:
  8. Мислих да махна щипките и на тяхно място да сложа двойно лепящо тиксо, каквото е при лайсните на вратите + силикон за пълнеж. Ама некакси не ми се нрави да издържи при скорост над 100 километра или..... :icon_hmm: Търсенето на вариант за монтажа продължава.
  9. http://media.snimka.bg/s1/1941/030125107.jpg?r=0 Ето ни и нас.
  10. Това бяха единствените, които успях да намеря. Да не ти казвам, че чорбаджията искаше да ми ги даде на по 70лв. бройката. :icon_doh: П.П. Гледам, че модератора се е намесил в предния ми пост, най-вероятно заради снимката. Съжалявам, но в работата сме с урязан интернет. Минава през множество филтри и въобще не виждам какво се изобразява като картинка от снимка.бг
  11. Добър ден на всички, със семейството се решихме на важна стъпка - първа семейна кола - и се спряхме на Звездата. Вече няколко месеца се радваме на автомобила, но аз като всяко момченце ( :D ) обичам да опознавам, монтирам, поставям, ровя и да извършвам всякакви дейности със ръцете си, и реших да дооборудвам семейния ван. Първо джанти, второ багажник и трето пластмасови прагове. Минах през една от многобройните автоморги в западната част на София, видях един полуразглозган спейс, харесах си праговете макар и да не бяха в цветущо състояние /нагар и дълбоки деруги/, и си платих 100-те лева. След кратко ренувирането и освежаване праговете бяха готови за монтаж: http://media.snimka.bg/s1/1941/030125108.jpg Така и тук започнаха леките ми притеснения, които в последствие ме отказаха в мотажа на пластмасите, а именно: * ясно, че ще трябва да разпробия металните прагове за да може да взезнат жълните щипки. Но как да измеря точно и от първия път да уцеля разположението на дупките и дали след метала има някаква пластмаса или твърд силикон за пълнеж, в който да се заклинят щипките? Мислих за някакъв кълъп или нещо с което да намажа щипките и да бележа ма пак няма да е точно. Другата ми идея е да разпробия самите прагове от въшната страна в центъра на щипките за да мога да бележа върху колата директно, но като гледах самите щипки как са под наклон се усамник за точността и прицезността си. Та питам: Някой да се е занимавал с подобно начинание или да подскаже майстор при който да отида в София и да ми ги постави?
  12. Само не разбрах защо договора между теб и швабата/австриеца трябва да е преведен на български???? Аз отидох с такъв на чист холандски и нямах проблем с регистрацията. Поздрав.
  13. Още един член на клуба с 1.9 дизел, 2002г. :icon_bye:
×
×
  • Създаване...