Премини към съдържание

MitsubishiGalant

Потребител
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

MitsubishiGalant's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Нова цена за форума:180 лева Размери4х114,3 J7 ET35 Телефон за контакт 0885982399 Гр.София
  2. Продавам 4 броя лети джанти AEZ 15-КИ от Мицубиши Галант с зимни гуми 195/65/15 http://kmmk.snimka.bg/automobiles/goodyear-ultragrip-7.921283.37252942 Гр.София предпочитам лично предаване, но може и с Еконт до всички крайна на страната. Цена:220 лева За инфо лично съобщение.
  3. MitsubishiGalant

    Тема за разхода

    Колеги имах същия проблем с ФОБОСА, като вас леко притрисане и висок разход.2 месеца след като го сложих ми звънна моя майстор да ми каже, че са пуснали съобщение до всички дилари на ФОБОС, че от МАЙ 2012 година до СЕПТЕМВРИ 2012 е имало проблем с ИНЖЕКТОРИТЕ.И са ИЗПРАТИЛИ ДО ВСИЧКИ ДИЛАРИ ЦЕЛИ ПАРТИДИ ИНЖЕКТОРИ да подменят инжекторите на тези ГИ който са монтирани през този период БЕЗПЛАТНО.След смяната на въпросните инжектори притрисането ми изчезна, а разхода се нормализира !!!! И тъй като хората на който им е монтиран такъв инжекцион не са малко и по голяма част вече са минали да си ги подменят се чудя защо си мълчат, а не драснат тука 2 реда, ама ей на нали сме "СПЛОТЕНИ" БЪЛГАРи та си помагаме........ Лек Ден !!!
  4. Не, колега бягай далече от тези avtogas.net за справка, какво представляват чети последното мнение е тука: http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=20497
  5. Колега s01o незнам дали си от сервиза или някой техен приятел, че ги хвалиш толкова тука.Аз обаче съм недоволен от Искрен, поради простата причина, че е много мил и благ докато ти вземе парите.Малко след монтажа колата започна да не работи както трябва да претриса, след като му се обадих на въпросния майстор(ако може да се нарече такъв)ми заяви, че по рано след 7 дена неможел да ме приеме защото разбираш ли имал коли за монтаж всеки ден.Еми, то така е най-добре, след като си е взел парите, по добре всеки ден да си прави по една нова кола за ГИ, пък майната им на другите дето са си платили вече.Е добре след като монтиращ ГИ за 1000 + лева после да се правиш на интересен и да не обръщаш внимание на клиентите си да ги отпращаш за след 7 дена и да им държиш тон (ама сигурно има нещо друго по колата ви ама то не е от газовия инжекцион без да я е погледнал даже) при положение, че като я прехвърля на бензин си работи нормално, направено е пълно обслужване, свещи, кабели и каквото се сетите. И така, колеги казвам информацията от първа ръка да не се подлъже и някой друг и после да съжалява и всеки да си прави изводите, защото е най лесно в един сервиз да ни вземат парите и после да не им пука, как са си свършили работата.
  6. MitsubishiGalant

    Секретни болтове

    Колеги, за да не създавам нова тема, изваждам тази от прахта...Може ли някои да ми препоръча, стругар за секретни болтове или да ми препоръча от къде, може да си взема читави секретни болтове, който не се дублират във всеки втори магазин ?
  7. Колеги, интересува ме за Галант 98-ма година модела, дали имат кабелчета за накладките като започнат да се износват да светва някаква лампичка по таблото ?!
  8. MitsubishiGalant

    Покупка на Галант

    Здравей, колега за Сливен незнам, но за София е най удачно във Ратола да отидеш, там ще ти направят пълен преглед на автомобила, но в Балкан стар в никакъв случай не стъпвай, че там ще ти отрежат главата, но до петите не до кръста !!!
  9. Да колега, има начин поне аз бях говорил с един алармаджия, Милко се казваза за моя Галант 98 година.Беше ми казал, че трябва да му се обясни какво точно искаш да стане, колко секунди да свети и всичко подробно и тои ти го прави.Прави се с една платка и разни там жичкаджийски-технически работи се спояват, мисля че някъде във форума му имаше телефона.По-късно, ще го потърся и ако го намеря, ще ти го драсна тука ако не го намериш.
  10. MitsubishiGalant

    Покупка Галант

    Ами за 2.5 V6 e 1200 лева на ФОБОС, аз за моя дадох 1300, защото исках да е на мястото на резервната гума (за бутилка тип резервна гума се доплаща)и да се зарежда от една снадка до резервоара, защото за мене не е много готино да се истресе някаква бутилка в багажника от гледна точка на естетика и от гледна точка на това че като си бутнеш задните седалки за да си товариш багаж ще ти пречи.Но като цяло Газта понася перфектно на този автомобил а отностно 2.0 двигтеля може някой друг колега да ти даде инфо който има такава но мисля 4е ще е под 1000 лева даже. п.п.Кой мотор дизел каращ от ВАГ групата, защото има едни много скапани СДИ това са пълни боклуци аз ти говорех за 1.9 мотора.
  11. MitsubishiGalant

    Покупка Галант

    Ами мисля, че към 1000- лева някъде ще ти е ремонта но питай DJ Tymbi той ще ти каже най точно все пак ти си прецени дали да е дизел или бензин.Аз ти казах моето виждане, защото също се бях насочил към дизела и именно няколко човека от форума ме отказаха, заради което съм им благодарен сега с ГИ ми дава 12-13 X 1.35 = 17.55 lv., a дизела ще ти е 9-10 литра на 100 което ти се връзва към 25.5 лева и като направиш простата сметка, че върви повече и излиза по евтино просто няма смисъл от дизел.Виж ако си взвмеш нещо от ВАГ групата е друга бира там вече са икономични особено 1.9 ТД но от Мицата икономии от дизела не очакваи, както ти казах и по горе всеки сам си решава все пак но това са простите сметки поразпитай и Пламен той ще ти обясни най добре как стой въпроса отностно Дизел Бензин. П.С. Към колегите не ме разбираите погрешно, не убеждавам никой в нищо, просто искам да дам най добрата насока на колегата, защото знам какво ми беше на мене като се лутах преди няколко месеца и добре, че беще този форум да разбера доста работи. Лека вечер !!!
  12. MitsubishiGalant

    Покупка Галант

    Здравей, колега отностно първата обява седи от около 8 месеца и човека само я трие и я публикува отново, а колата е пълен леш, защото ходих и я гледах когато аз си търсех Галант.А да не говоря за продавача абсолютен таргаш в пълния смисъл на думата, като му казах искам да я закарам на сервиз и ми каза, че бил нямал време, моля ти се и само като чух това и си тръгнах, та това е за червения Галант.За другия незнам може и да е читав.А отностно това да не те убеждаваме да не е дизел, няма да те убеждаваме всеки сам си преценява, но искам да ти кажа че Галантовия дизел няма нищо общо с тези дизели от ВАГ-групата и сега ще ти кажа защо.Защото аз също като тебе се бях спрял на дизел само че като видях че не е хич икономичен и харчи по 9-10 та и 11 литра на 100 в София и прецених че по добре в предвид цените на нафтата, че ще ми излиза по евтино да си взема 6-так 2.5 и да си сложа газов инжекцион, хем върви много хем не е по скъпо от дизела ако не друго.А другото което е за ДИЗЕЛА като отидох при Диджея в сервиза му имаше два Галанта за глави и ми каза че всеки месец прави по 1-2 глави, който не са никак евтини и като включиме че не върви много и харчи доста по добрия вариант е бензинов мотор с Газов инжекцион и забравяш. Това са мойте виждания по вапроса разбира се, всеки сам си преценява, аз ти ги казвам като човек който се е сблъскал с всичко това. Поздрави и късмет !!
  13. Колега в кой квартал, се случва това ?! Мамицата им немат спирка тея боклуци !!!
  14. Здравейте, колеги интересува ме стават ли белите мигачи от след фейслифта за Галант 98-ма, както се подразбира от годината преди фейслифта, комби бели предни мигачи, както и бели за двата калника ?! Ако стават, очаквам предложения от някой от колегите, който се занимават с части и Галанти на части !! Благодаря предварително !!!
×
×
  • Създаване...