Премини към съдържание

daniel87

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

За daniel87

  • Рожден ден 12/26/1987

Местоживеене

  • Град
    sofiq

Интернет контакт

  • AIM
    moherut.
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    galant gti-16v
  • Интереси
    koli

daniel87's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Привет!!!Става дума за Галант ГТИ 1992.При определени обороти 4000 и 6500, в копето се усеща една много лека вибрация.Искам да попитам по компетентните,възможно ли е да е от незацепени правилно балансиращи валове,и става ли евентуално да се изолират само с премахване на ремака,или има други тънкости.Благодарства.
  2. daniel87

    Инжектори

    Искам само да питам.Инжектори от Хонда ЦРХ 122коня стават ли на моя Галант,или от какви коли са идентични.Защото иначе ще ми трябва един Инжектор.
  3. daniel87

    Инжектори

    Мерси за отговора,а как мога да проверя налягането в реиката на инжекторите да ли е нормално.Защото при ускорение,как набира до 4,така набира идо 7,просто не се усеща,тягата кадето трябва да има.Възможно ли е да е от инжектора които споменах по горе.
  4. daniel87

    Инжектори

    И последно вьпросче,Галанта имали и друг бенэинов филтьр освен горивния.
  5. daniel87

    Инжектори

    Благодарства!!!
  6. daniel87

    Инжектори

    Привет на всички.Имам проблем с еднин от инжекторите,разпръсвача (пластмасата)я няма,просто се е разрушила.Интересуваме продават ли се ремонтни комплекти за тези инжектори и къде.Още едно въпросче,интересуваме къде се намира буксата за диагностика на компа,става дума за Галант ГТИ 1992 146кончета.Благодарства на всички.
  7. Привет на всички.Става дума за един,галант ""4 динамик,ГТИ 16в ,сат.1992г от последните,150кс,111кв.Интересува ме комутаторът,става ли от други митсубисшита,защото двигателите на това митсубиши и моито са едни и същи,но комутаторите са на различни места.Е има малка разлика, мойто е 146кс а другото е 150, има разлика и във впускателния колектор.На този другият галант комутаторът се намира на впускателния колектор ,точно над рейката с дюзите,а на моя е над компресора на климатика.Възможно ли е,и от това да не иска да пали,само припалва и много пуши. Имам и още едно запитване за ЕСУ то.Днес махнах жабката , да видя къде се намира ЕСУ то.Точно в средата на жабката,къде се намира има, нещто на което пише "auto comp controlerr" с номер МВ276780,това ли е ЕКУ ти,или това от дясно ,метално,където е хванато за калника.И дали има тънкости при свалянето.Благодарства на всички.
  8. daniel87

    Активно окачване

    Извинете ме за нахалството,но имам още едно въпросче свързано този път с окачването.Интересуваме диаметарът на моите предните дискове и да ли стават от Галант 1988 4г63 2000кубика ,малкия мотор, 8 клапановият.Мерсии.
  9. daniel87

    Активно окачване

    Имам само последно въпросче.Инжекторите на Галант 4г63 ГТИ 16в 147коня еднакви ли сас тези на Еклипс 150коня,и ако се различават по какво.Мерси предварително.
  10. daniel87

    Активно окачване

    Мерси на всички колеги за информацията.За сега нямам още проблеми,но профилактиката,ще покаже.Само не разбрах от темата,свързано ли е окачването към,ЕКУ-то.
  11. daniel87

    Активно окачване

    Мерси колега.Къде мога да я закарам да ги сменят и да я закача на компютър,и колко ще ми срува.
  12. daniel87

    Активно окачване

    А симптоми те са.
  13. Здравейте колеги!.Имам един въпрос за по компетентни хора от мен,във връзка с активното окачване.Колата ми е "Галант" ГТИ,1992,хечбег.Амортесиорите са сменени и окачването дефакто е изключено.Интересуваме , окачването свързано ли е с "ЕСУ"то,и да ли има някакво значение.Имам и друго запитване относно "ЕКУ"то.В много теми чета,че се сменяват някакви кондензатори,по какво се познава,имали заминал кондензатор/и.Мерси предварително.
  14. daniel87

    алтернатор

    Имам едно запитване към по компетентните.Имам галант 1991 и ме интересува, алтернаторите съвпадат ли с алтернатори от Спеис рънар 1992.Мерси
  15. daniel87

    Вибрация в мотора

    Човекът които прави ремонта на мотора ,каза че балансиращия ремък не бил зацепен правилно.Сега след ремонта с зацепен ремък ''уж'' правилно пак ги има вибрацията и бученето след 3 000 оборота.Възможно ли е да е запушено гърне или пък нещо по скоростите.
×
×
  • Създаване...