Премини към съдържание

srusev

Потребител
  • От него общо

    101
  • Регистрация

  • Беше тук

За srusev

  • Рожден ден 08/13/1987

Местоживеене

  • Град
    Търговище

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi

srusev's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Продавам скоростна кутия за галант 2.0 бензин 4G63. Трябва да и се смени лагер на първичния вал, затова я давам или за ремонт или за части. Няма проблеми със синхронизатори на 2ра и 3та скорост. Цена: 100 лв. Тел.: 0894 63 57 69
  2. srusev

    Airbag SRS

    Колеги зимата ми беше залепнала бибитката и при контакт свирише, махнах бушона и си карах. После я закарах на едни момчета, нз ко са правили ама бибитката не се оправи, а SRS-а свети от тогава, викат ми да съм бил взел нов SRS. Как да изчистя грешката, закачаха я на комп, но мисля бошовски некъв, не се трие. Колата е Галант 2.0 1998г. бенз.
  3. Забелязъл съм, че в ауто уника вкарват все яки галанти, наскоро имаше един един черен седан, който гледах в мобиле.де и бях звънял, тъкмо се навих и някой го взе, после го видях там понапудрен и с газово...
  4. srusev

    Чаши Galant VR-4

    За мен не е проблем да създам всякаква щампа, ако има желаещи да пишат.
  5. srusev

    Антена - автоматична

    На този момент я прибрах и изключих моторчето...
  6. srusev

    Cruise Control

    Не ми работи круиз контрола, как да го подкарам. Светва лампата "CRUISE" в зелено давам надолу лостчето да сетне скоростта, но нищо не се получава...
  7. srusev

    Антена - автоматична

    Колеги, ремонтира ли се автоматичната антена? Много добре си работеше, но от днес стои опъната и моторчето чатка само и не се прибира... Изключих моторчето, но ме притеснява да не ми я счупят.
  8. srusev

    Вървеж нa шестaкa

    Колега, нз аз на нервака(V6) повече от 4000 оборота не съм настъпвал, не виждам никакъв смисъл, колата си набира перфектно до 3500. Асматика трябва повечко да се припомпва за жалост.
  9. srusev

    Търся Дебитомер

    Ако колата е АГУ и е паткала, най-вероятно е счупила пластмасовото капаче пред дебитомера от вътрешната страна на филтърната кутия, което насочва въздуха в него, като го залепиш, отново ще си работи без проблем на бензин....наскоро едно момче с каризма ми го разказа такъв случай...карал една година така докато са чатне за какво е тази пластмаса.
  10. Здравейте колеги, нуждая се от щипки за лайсните на тавана на галант седан. Обикалях магазините в нашия край, но не намерих никаде да предлагат. Имате ли идея от къде да се снабдя?
  11. Мамка му, като близнаци са с този, който взех преди седмица. Определено от комби 2.0 на седан 2.5 разликата е осезаема. Много приятно се кара. Обаче е много нисък и за град като Т-ще ще имам ядове. На колегата окачването стандартно ли е, защото при мен предницата е по снижена? Вярно стойката е по-яка така, но май ще трябва да сменя пружините отпред.
  12. Ако ти е счупена пластмасовата фуния,която насочва потока въздух преди дебитомера пак ще има същите проблеми и ако смениш дебитомера няма да има промяна.
  13. Аз този проблем съм го имал, решението беше смяна на свещи(иридиеви),кабели и бобини. На бензин няма да ти работи добре също, ако при паткането ти се е счупила една пластмасова преграда преди дебитомера, която насочва потока въздух да мине през дебитомера.
  14. srusev

    Откраднат Галант

    http://www.novini.bg/news/190886-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BF-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BD.html Автоджамбазите във Видин с афинитет към Мицубиши :icon_crying:
  15. Разтворихме я тази зегерка, няма разтваряне тая кутия мама и, някакви други идей, възможно ли е този силикон да държи толкова яко?
×
×
  • Създаване...