Премини към съдържание

Penev Borislav

Потребител
  • От него общо

    34
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Penev Borislav е написал

  1. http://alfa.kachi-snimka.info/images/opt1330599547v.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1330599648q.jpg Надявам се да ви хареса моята Муцка :drinks:
  2. Евалааааааааа колега тая тема никога не съм я виждал от 5 месеца ми седи борда само на среден разход и не мога да използвам функцийте му :drinks: :drinks: :drinks:
  3. Колега ако ми кажеж пък и кой е този кабел за копчето понеже махнах оригиналното радио и срязах кабелите и сега,не мога да си сменям функцийте.Дали може въпросното кабелче да се изкара с отделно копче и да се сменят без да е в касетофона ? ? ? :drinks:
  4. Penev Borislav

    Катализатор...

    Колега катализатора се маха лесно.Аз специално ходих в сервиз за ауспуси и ми го резнъха и завариха едно парче тръба в моя случай защото исках да изкарва малко повече звук понеже като копувах колата от Германия беше с оригинален ремус и сега издава невероятен звук иначе се заменя с обикновено гърне.Човека изкупуваше стари катализатори и пазърлъка беше следния: 60 лв за катализатора от негова страна, 30 лв за ремонта, В крайна сметка останаха 30 лв и за мен който естествено на момента се озоваха в резервоара на моята Муцка да и се нарадвам на новото гласче :mitsu-smiley: Поздрави :rulez: :drinks: :rulez:
  5. Penev Borislav

    Катализатор...

    Дано колега дано.До колкото разбрах един катализатор има от 80 до 100 хил.км живот,а моята чукна 130 хил.км такаче приемам,че е нормално да е в това състояние. :rulez:
  6. Penev Borislav

    Катализатор...

    Колеги махнах катализатора и останах много доволен.Колата сякаш се отпуши много по-добре ускорява работата на двигателя се промени коренно,а колкото до подаването на газ и то се оправи.Явно е бил сериозно запушен :icon_hmm: Поздрави :mitsu-smiley: :drinks: :mitsu-smiley:
  7. Penev Borislav

    Катализатор...

    Колега тя не се форсирва просто за някъква част от секундата подава газ и се нормализира незнам откакто я имам нямам никъкви забележки и съм мн доволен не ми е правила никъкъв проблем.Иначе ясно,че е проблем,но си ми малко надалечко,а доколкото знам ти си единствения разбирач на тея GDI-та.Колкото до катализатора ще го махна и ще видя резултатът какъв ще е :drinks:
  8. Прекрасен Галант колега с здраве да си я караш :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  9. Penev Borislav

    Катализатор...

    Колега не съм правил такъв тест просто съм го забелязъл от скоро това ще проверя днеска като истине дали се оправя,а колкото до мириса е сякъш на не-много богата смес накъртва едно такова,но щом няма проблем да го махна със сигорност го махам.Като карам също на която и да било скорост и ако отпусна газта след 5-10 сек. колата започва сама да си подава газ в порядъка на 2-3 сек. това нормално ли е? Благодаря за отговорите :drinks:
  10. Привет колеги и за много години от мен.Искам да се консултирам с вас.Казаха ми,че катализатора на колата ми е заминал(като карат зад мене има наблюдения,че колата пуши все едно е на газ,а когато я запаля сутрин студена отзад от ауспуха се чува леко препукване,а оборотите не се менят).Та въпроса ми е имали проблем да си махна катализатора защото се страхувам да не да почне да изкарва грешки на компютъра(да го заменя с права тръба).Колата е 1.8 ГДИ 2001 год. Благодаря предварително :mitsu-smiley:
  11. Прекрасен Галант колега с здраве да си го караш и милион безаварийни километри :rulez:
  12. За ремък SUN и ролки KOYO поръчах си ги от колегата mario64 и съм мн доволен за което съм му безкрайно благодарен :drinks:
  13. Penev Borislav

    Габрово

    Хайде аз съм свободен и не ме бърка,само казвайте дата и съм там :drinks:
  14. Моята каризма я взех преди 2 месеца за 5000 лв.1.8 Гди 2001 г. Елеганс.До сега съм сменил ремък с двете ролки 200 лв.Иначе с регистрация,винетки и тем подобни ми стъпи на 5500 лв.Много съм доволен от машинката,а ако и бензина беше 1 лв. щях да съм на седмото небе и да не си спя в къщи изобщо :rulez:
  15. Около 160-170лв. колега излизат
  16. Ето я и моята Муцунка :rulez: http://img828.imageshack.us/img828/2902/picture021ct.jpg http://img706.imageshack.us/img706/4394/picture010sh.jpg http://img16.imageshack.us/img16/9743/picture014zd.jpg http://img193.imageshack.us/img193/7401/picture008yq.jpg http://img62.imageshack.us/img62/5301/picture007xs.jpg
  17. Penev Borislav

    Схема...

    Благодаря за бързия отговор колега ще погледна :drinks:
  18. Penev Borislav

    Схема...

    Колеги някой може ли да ми помогне с намирането на ел.схема на цялата инсталация в моята Каризма? Гди 1.8 16в. 2001г.
  19. Доколкото разбрах автомобилите са били семейни незнам може и да ме лъже,иначе става въпрос за Ици Газ в гр.Севлиево.Отидох да ми обясни понеже се бях навил да слагам,но като ми обясни за какво става на въпрос тотално се отказах(пълно сриване на мотора ГДИ) :drinks:
  20. Има 5-6 коли Гди които е направил някой от които са ми на близко Ловеч-Троян и мисля да отида да говоря със собствениците и да видя поведението на автомобилите им.Направил е 2-3 Space star-a който са били много доволни,но си нямам на идея от какво са толкова доволни след като разхода е двоен :mitsu-smiley:
  21. Може да се слага и газ и метан.Ходих тук при един майстор цената която ми искаше за ГИ беше 1200 лв.,но имаше едно малко допълнение,че на всеки 15 мин. колата дърпа от бензина за да не се запушат тея допълнителни джаджи който слагат.След като си направих сметката ми стана ясно,че няма абсолутно никаква икономия от тази интервенция.
  22. Значи на мен като отидох в сервиза ми казаха следните цени: 1.Ангренажен ремък - 180 лв. 2.Ролка - 123 лв. 3.И втората ролка 97 лв. Тея цени са за уж оригинални части,но са доста височки. Колега mario64 от къде може да си набавя точно тези марки части някакъв линк можеж ли да ми дадеш за да си ги порачам? Водната помпа казаха,че като се отвори ако е добре можело да я оставят... :icon_hmm:
  23. Колеги можете ли да ме опътите колко доло-горе струва ремъка и ролките за моята Каризма 2001г.Понеже ми дадоха едни цени тук в Севлиево във сервиза на Муцито който се водят оригинални,но някакси ми се струват нереални цените.Ако можете да ми дадете някаква информация ще съм ви много благодарен.Поздрави :drinks:
  24. Penev Borislav

    Разход на гориво

    Каризма 1.8 ГДИ 2001г. Градско- 6.5-7 зависи от кракът . Извънградско - с 80 км/ч 5.0 от 120-140 км/ч 6.4 :icon_clap:
  25. Яз тея показания за оставащи километри не ги гледам изобщо понеже не им вярвам.Светне ли си лампата си наливам и така в някой случай тоя борд лъже и може да ти изиграе много лоша шегичка :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...