Премини към съдържание

maxy

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

За maxy

  • Рожден ден 04/06/1982

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Carisma 1,9 TDI

maxy's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. maxy

    Централно...

    Да не отварям нова тема - някой знае ли централното по плюс или по минус работи. Ще слагам аларма и искам да знам как да действам с централното. дали се връзва по плюс или по минус. каризмата е 2001 1,9 TDI=
  2. maxy

    Как да разбера имам ли БК.

    Ясно. Много ти благодаря колега. ако мога ще пробвам с друг дисплей ако не както се казва здраве да е ще си карам така. ако оправя проблема ще пиша какво е било. още веднъж благодаря на всички. :good:
  3. maxy

    Как да разбера имам ли БК.

    дисплея мисля че е чернобял; на средата показва само датата. иначе показва и станциите и градусите. просто тези данните като разход и т,н, не излизат. пробвах и със задържане на черния бутон и пак не става.
  4. maxy

    Как да разбера имам ли БК.

    Колеги никой ли не може да помогне? Искам и аз борд да имам на колата. :icon_crying:
  5. Колеги извинявайте ама забелязахте ли че добавката за която говорите се е продавала за 30 лв. преди 7 години. едва ли сега вече се продава... :good:
  6. maxy

    Как да разбера имам ли БК.

    Днес разглобих таблото и слагам снимка на кабела който се оказа че е с букса накрая т.е. кабелите са 2 единия с бушона и другия с буксата. ето снимка: http://prikachi.com/images/391/4484391c.jpg някой да знае за какво е този кабел? и още един въпрос: самата централна конзола не можах да я откача нещо я задържа при пепелника ама така и не разбрах какво не смеех да дръпна повече за да не се счупи. и трето на управлението за парното влиза един гофриран маркуч въпроса е къде влиза другия край че нещо ми се стори че седи като свободен електрон. благодаря ви предварително за помощта.
  7. maxy

    Как да разбера имам ли БК.

    Колеги всичко се изписва нормално - температура дата час и радио станциите само че бутона disp не функционира. модела му е w142. а и близо до бушона на кабела видях че има нещо като табелка с надпис battery. незнам може и допълнително да е слаган този кабел не можах да го проследя докрая. ето и vin : XMCLNDA4AYF018075.
  8. maxy

    Как да разбера имам ли БК.

    И двете са включени. мисълта ми е че има един жълт кабел с бушонче на него и той никъде не отива дали е някъде от сноповете на касетофона или е за нещо друго.?? та може и от него да не работи борда...
  9. maxy

    Как да разбера имам ли БК.

    Никой ли не знае този жълт кабел за какво е и къде отива?
  10. maxy

    Как да разбера имам ли БК.

    Колеги днес разглобих централната част на таблото но не можах да се добера до дисплея самата конзола не можах да я изкарам. Все пак свалих сд,то всичко си беше включено идеално но имаше един жълт кабел с бушонче на него и не беше свързан никъде възможно ли е от него да не работи борда, и ако е така къде трябва да се свърже - никъде не видях да е скъсано нещо. нека някой запознат да каже ...
  11. maxy

    Как да разбера имам ли БК.

    Значи слагам само кабел и съм аз така ли да разбирам?
  12. Здравейте колеги. Отскоро имам каризма 1.9 тд елеганс 2001г. това копче на сд,то disp като го натисна нищо не излиза на дисплея. възможно ли е колата да няма БК. става въпрос за информацията за изминати километри оставащи километри и т.н. p.s. също така има ли като екстра такава зелена лампичка за икономия на горивото или и при мен е изгоряла. благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...