Премини към съдържание

s_hristo

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което s_hristo е написал

  1. ами честно казано така наречените оригинални ОЕМ ски накладки изкараха 8000-9000 км.(и прекрасно свирене) така , че средно качество...... май звучи добре.
  2. Здравейте , има ли някой впечетление от частите производство "Ashika" - Ратола ги предлагат. И по конкретно -спирачни дискове и кормилни накрайници. Благодаря.
  3. Ами май ще идвам до сервиза за да го направим
  4. колата е 2008г. с ксенон желанието ми е да си ползвам фабрично окабеляване (ако има) и ако е необходимо да се добави модул(реле)пак фабрично.(а дали ще свети ксенона или процентно дълги нямам идея как е заложено фабрично) Идеята ми е , че не ми се иска да добавям допълнителни модули да режа кабели и др.
  5. Въпроса е от къде да се намери фабричен модул , в БС нямат идея.
  6. Отново по темата: В таблото с бушоните(отпред при двигателя) има гнездо за DRL , сложих бушон но без резултат , някой дали има представа как може да се активира.
  7. Благодаря , но моя е друг модел 75D23L (забравих да пиша , че колата е 2008)
  8. Здравейте , молбата ми е да разбера от оригиналната книжка колко амперчаса трябва да е акумулатора, че моята е за дизеловия вариант. Благодаря
  9. Миналата седмица звънях до БС и казаха , че фабрично се предлага само за ASX за Outlander няма вариант .
  10. Благодаря за информацията
  11. Здравейте , някой ползвал ли е този модул: http://smartdrl.com/index.html
  12. Смених го(маслото) и виенето изчезна , от сервиза ми казаха , че изтеклото масло е било доста мръсно също са почистили и радиатора за охлаждането му. Поздрави
  13. Колега виж тази тема http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=19363
  14. Благодаря на колегата "earendil" ,качих си по описанието му картите М190 и е доста по-подробна от старата.
  15. Ето виж тези в Ем Комплект 33: http://store.emk-33.com/%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-djanti-stomaneni-metalni.html/mitsubishi-outlander?CategoryID=111&page=1
  16. Погледнахме го.. Благодаря на Пламен(DJTymbi)за помоща, наистана се чува от скоростите препоръката е да си сменя маслото макар ,че е само на 72000хил. И искренно се надявам проблема да изчезне.Ще пиша след това имало ли е ефект.
  17. Ако сериозно имаш желание може да се разберем нещо за Петък или Събота
  18. Виенето се явява наистина само при спиране (при сваляне на предавките) на заден ход го няма,но въобще не съм сигурен ,че е от скоростите. Отдавна се каня да намера малко тех.инфо за този вид скоростни кутий но ще се разтърся да попрочета нещо за CVT то.
  19. Здравейте,съжелявам,че първата ми тема е за проблем но.... Автомобила е автоматик и се появи странно виене при спиране (натискане и отпускане на спирачката). Колата престоя цял ден в Балканстар(още е гаранционна)и отговора беше:Проверихме всичко е наред ако се усили виенето елате отново. Имал ли е някой подобен проблем и как да го открия? Благодаря предварително
×
×
  • Създаване...