Премини към съдържание

danield

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Chirpan

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    GLS TD

danield's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз имам същич проблем с Галант 2000 ТД,а таблото е сваляно за поставяне на лед лента.Когато показва,че резервоара е на половина означава че е почти празен .
  2. danield

    Галант 2.0 '97 и 2,5 '99

    Колега,преден ляв мигач за Галант (бял)?
  3. Целогодишно Castrol TDA.
  4. danield

    Проблем с климатроник

    Нормална...стрелката си застава на средата и със сигорност не е както преди щом ми направи впечатление.Винаги чакам да загрее поне малко преди да тръгна.
  5. Здравейте,вече няколко пъти като запаля колата на място сутрин (изчакам няколко минути преди да тръгна),пускам климатроника на топло,но започва да духа студено.В момента в който потегля след няма и 20-30 метра започва да духа топло.Първият път даже,по стечение на обстоятелствата,я бях оставил да работи 10 мин. на място с пуснат климатроник и след това се учудих как не е топло,и забелязах въпросния проблем.Някой ако е имал същия проблем да сподели.
  6. Ще споделя нещо,аз гласувах за ГЕРБ и ...... съжалявам,и следващата година определено няма да гласувам за тях.Въпроса ми е за кой тогава да гласувам при положение,че видяхме всички що за стока са.Имам една собствена теория,че България никога няма да се оправи.Ще има малки възходи и падения,но това ще ни е нивото.Теорията ми се гради главно на това,че примиренческото и пораженческо мислене ни е заложено генетично,а срещу това трудно можем да се борим.
  7. И аз да се включа с поредното безобразие......... http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/09/12/i-nso-shte-ni-globiava-na-pytia.168077 И НСО ще ни глобява на пътя
  8. Аз познавам човек който спечели миналата година,явно не всичко е нагласено тука .
  9. За минаващите през Пловдив синя Астра с рег. РВ 7832.Днес беше на входа на града откъм Асеновград (там често се крият и от двете страни).Използваха спрени коли пред поделението и така бяха застанали,че просто няма как да се видят сляха се с колоната спрени коли,дебнеха идващите от Асеновград.Мисля че доста хора изгоряха.По едно време от другата страна спря един човек с Мазда 6,слезе,извади един тел и почна да ги снима,при което полицаите пуснаха сирената за кратко.Пича им пожела с жест "успех" качи се в колата и потегли.
  10. За Leon FR или 406 cupe,за дизели става въпрос.
  11. С изключение на неделя съм всеки ден на линия,така че за другата седмица когато кажете.
  12. По магистрала Тракия-Шел Пазарджик,Лукойл Ихтиман и на тунела има,но мисля че е трафик камера.Тези съм ги виждал,а съм чувал че и на Шел Пловдив има.
  13. 205/60/15 но ще слагам отпред 195/60/15.Карам само с летни поради това ,че тук зимата не е кой знае каква.
  14. А народ има ли,защото на японския нямаше кой знае колко.
×
×
  • Създаване...