Премини към съдържание

3000RT

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което 3000RT е написал

  1. Много добре е станало с диодите отзад.
  2. 3000RT

    Безсилен съм!

    Много правилно.Колегата да се консултира с адвокат и да отиде дори с него до сервиза.Другият вариант е да пие една студена вода и да кара колата докато съвсем изпада циментацията на лагера но тогава ще има най-вероятно и други щети по кутията.И когато са му казали че са му сменяли части най-вероятно са го излъгали,на кола на която и изтича гаранцията "другият месец"правят всичко възможно да те убедят че нищо и няма и то и в други сервизи за гаранционо поддържане е така.Но трябва по-някакъв начин(дори и силов)да си търсим правата стига са ни газили от всякъде.
  3. 3000RT

    PWR-ECO

    Нямам нищо против да го докарам само че аз рядко го изкарвам от гаража,имам други коли,на тая не мога да и свикна на оборотите в смисъл че е много "нервна",аз съм карал предимно немски коли а при тях дори и да е тунингован двигателя тръгва от по-ниски обороти а тая винаги е готова да излети от място(образно казано)а това не ми харесва особенно и затова предпочитам да карам немската кола(в момента мерцедес).Не съм решил окончателно но може и да я продам преди да и свикна.
  4. 3000RT

    PWR-ECO

    Благодаря колега за отговора и на двата ми въпроса.Преди да задам въпроса проверих с търсачката и тая тема я четох цялата но не бях сигурен дали става въпрос за едно и също.Досега съм карал само немски коли и не съм наясно със системите на японските.
  5. Да питам ако някой знаеза какво служи това копче с тези надписиPWR-ECO,намира се до скоростният лост.И още един въпрос.За да включа автопилота трябва да натисна едно друго копче което също се намира до скоростният лост и пише на него Круиз,тогава на таблото светва един надпис ASC-ON,това каво означава че е включен някакъв блокаж ли?защото на мерцедесите ASC беше някакъв блокаж и тук ли е така.Мерси предварително.Колата е Додж стелт 3000.
  6. 3000RT

    Крушки

    И освен ефектни диодите са и енергоспестяващи и не изгарят.Аз в последната си кола бях сложил навсякъде диоди ,дори вътре в купето,скъпи са но ефекта в сравнение с обикновенните жълтеещи крушки е несравним.
  7. 3000RT

    нов потребител

    И за да не чакам и аз като колегата, и аз съм нов и като регистрация и като марка,досега доста години съм имал само мерцедеси, но от миналата седмица си купих и един Додж стелт РТ.(Митсубиши 3000)Все още нямам наблюдения,засега търся кабели за свещи ,масла и др.консумативи.За немски коли тука във Варна има доста магазини но за японски сега ги търся.П.П. извинявам се на колегата че му използвам темата.
×
×
  • Създаване...