Премини към съдържание

• Статистика на сайта

24,510
    Регистрирани
    1,241
    Най-много тук
    Ivanov88
    Последно регистриран
    Ivanov88
  • На линия са   2 потребителя, 0 Скрити, 37 госта (Виж списъка)

• Здравейте хора,  Взех си Mitsubishi Outlander 2008ма от автокъща. Първите няколко месеца беше яко каране, за едно лято успях да ги сметка- около 5 000км. После започнаха проблемите, първо минах по редовните консумативни части, масла, филтри, накладки и прочие. После се обадиха по-сериозните неща и сега съм в едни непрестанен процес на вън и вътре от сервизи. Основният й проблем е с охлаждането, спуках маркуча, който влиза в радиатора, обясниха ми, че е от гарнитура, понеже не трябва да се пука току така тази връзка. 2 месеца и половина по-късно, 2,900лв и 2 страници фактура с части си я прибрах. След 200 км на магистрала започна да прави същите проблеми, маркучите отново са надути като плондери, изтече течност, която веднаха бих казал, че е антифриз, но контейнера на антифриза е чист и здрав, на пръв поглед. Изглежда така, че тече от спирачната течност. Не виждам връзка спирачна течност и прегряване, но утре пак сме на майстор. Смених гарнитура, водна помпа, термостат, всмукателни клапани и още какво ли не. Не искам да я провадам, харесва ми, голяма кола, пъргава, приятна за шофиране, но я взех за пари, които почти стигнах в ремонти и вече не знам какво да правя, ще се радвам, ако ми дадете съвет. Благодаря предварително.  
    • Колеги, пуснал съм поръчка за няколко такива модела 1:64 (в общи линии размера на Matchbox). Цената е $22 т.е. към 36лв. В момента са на предварителна поръчка, която ще е отворена още 2-3 дни. Продавача изисква предварително плащане, ще са налични февруари 2026. Цената НЕ включва доставка до България (още не е уточнена, ориентировъчно между 15 и 20лв). Ако някой има желание - да пише. Разбира се можете да поръчате и директно от продавача, работи с PayPal https://www.facebook.com/TrueScale64/posts/pfbid02XUUuY1Gku6ogkqiYXpD7rnc6KtpKkPTpGTi1trJ5mQKNDNfgRDUAFLmzF6xVAVSNl
    • Има ли други колеги за Пловдив да изпратим всички календари заедно? 
    • Здравей За мен 2+1 полагащ се Еконт офис Пловдив Скобелева майка Пловдив 4000 Bulgaria Тракия  ул. „Георги Цариградски“ 6
    • Колеги, това е календара на клуба за 2026г.  Цената  е 7 лева.  На всеки Член на клуба се полага безплатно 1 бр. Изпращаме с Еконт. За София може да си ги вземете от събота в офиса на Юлияна.  Адреса на офиса е тук Моля, пишете в тази тема, за да не стават обърквания.     
  • Теми

• Създаване...