Премини към съдържание

Проблем с оборотите,помощ...


KorteZ

Препоръчано мнение

Добър вечер, на всички фенове на тази японска марка.

Значи, появи се следния проблем - днес сменях клемата на левия фар и свалих акумулатора, след като монтирах всичко и си закачих акумулатора, колата на място държи 900 оборота като я запаля. Но в движение, като я пусна по инерция или чакам на светофар, падат до 200-300 оборота, а понякой път и до сто и гасне. До сега работеше като часовник, нямал съм проблеми с нея никакви - година и половина.

Някакви идеи...?

Благодаря на всички предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Щях да ти кажа че по нагоре има важна тема за Каризма с двигател GDI, щях да ти кажа че и в тази тема има описани доста неща които явно не си прочел......Мога да ти кажа и много други работи.......ама поне да беше казал какъв ти е двигателя, и коя година е.............или поне номер на рама - може да свърши перфектна работа......Ама като за начало да ти кажа......покарай я така колата и ще се оправи сама.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Извнявам се, че не казах за модела на колата - Митсубиши Каризма 1.8 GLX 116 коня, година на производство 1997г. юли , ако това ще помогне :(

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Естествено че ще помогне.........вече човек като чуе за проблеми с оборотите и се сеща за ГДИ....... ама като гледам и другите двигатели са същата стока. Сега по въпроса ти, действително покарай я така, малко е гадно но трябва да се оправи сама. Ако ли не, се почва по стандартната процедура.... майстор, диагностика.....и т.н.

На място какви обороти държи, на студен двигател, на загрял, като се натовари двигателя с консуматори, с включен климатик.........важно е, ако до ден два не се оправи сама, виж как са оборотите и кажи да видим дали ще можем да помогнем.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

О-кей, мерси, ще пробвам и ще кажа какъв е резултата, сега остава да дойде утре сутринта, че този проблем много ме дразни и сън няма да спя. Японеца с проблем немога да го преживея... :icon_blush: :icon_crying:

 

 

Редактирано !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега KorteZ, разбирам, че имаш проблем с автомобила...

Но не разбирам, как в едно изречение, можеш да допускаш по-няколко груби правописни грешки? И то във всяко едно изречение, написано от теб, в тази тема?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

:icon_thumbup: Блaгодаря на всички за помощта и съветите. Milen_z, ти се оказа прав, колата се оправи сама, японецът отново е като часовник :mitsu-smiley: :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...