Премини към съдържание

Помощ


mycynata

Препоръчано мнение

Колеги, имам спешна нужда от помощ. Днес сутринта ми протече водния радиатор на Мицко :icon_crying: Ще помоля всеки от вас, който може да ми помогне, дали с някой втора употреба, дали с някой магазин, дали с някой сервиз където ще могат да го погледнат, да го направи, защото не знам колко ще устиска стария. Става дума за Мицубиши Лансер 1.5 12V година на производство до '92. Благодаря предварително на всички... :please: :worthy:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги имам спешна нужда от помощ. Днес сутринта ми протече водния радиатор на Мицко :icon_crying: Ще помоля всеки от вас който може да ми помогне, дали с някой втора употреба, дали с някой магазин, дали с някой сервиз кадето ше могат да го погледнат, да го направи защото не знам колко ще устиска стария. Става дума за Мицубиши Лансер 1.5 12V година на производство до '92. Благодаря предварително на всички... :please: :worthy:

Провери в ЕВРО 07. Там цените са най приемливи ,поне за радиатори.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:worthy: БЛАГОДАРЯ бате. Ще почерпя на някоя срещичка като се засечем. Обадих се преди малко и ми дадоха доста добра цена за радиаторчето. :bowi: :icon_drunk: :icon_clap:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...