Премини към съдържание

ГАЛАНТ 2.0,24В.мод.96


the_one76

Препоръчано мнение

Здравеите всички фенове на :mitsu-smiley: .Извинявам се ако правя грешки,но от скоро се занимавам с рс.и това ми е първото участие във форум.От 1 седмица съм притежател на един страхотен автомобил и съм на 7мото небе.Прегледах темите набързо,но невидях някой със същия модел.Това ми е 1вата японска кола и направо ме разби.Сигурен съм,че никога повече няма да си взема европейска.На всички МИЦУБИШАДЖИИ хиляди безаварийни километри. :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравеите вси4ки фенове на :mitsu-smiley: .Извинявам се ако правя грешки,но от скоро се занимавам с рс.и това ми е първото у4астие във форум.От 1 седмица съм притежател на един страхотен автомобил и съм на 7мото небе.Прегледах темите набързо,но невидях някой със същия модел.Това ми е 1вата японска кола и направо ме разби.Сигурен съм,4е никога пове4е няма да си взема европейска.На вси4ки МИЦУБИШАДЖИИ хиляди безаварийни километри. :icon_thumbup:

 

Добре дошъл :icon_thumbup: много приятни изживявания ти пожелавам и милиони безаварийни километри.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл колега,хубаво е като чете човек как нашата марка се разраства все по-вече и по-вече.Пожелавам ти само хубави моменти,като "пилот" на едни от най-добрите :mitsu-smiley: :plane: !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито на колегата и със здраве! Наистина пиши малко за колта и дай фотоси, сподели твоето щастие с нас, дай да я видим!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито на колегата и със здраве! Наистина пиши малко за колта и дай фотоси, сподели твоето щастие с нас, дай да я видим!

ИЗВИНЯВАЙТЕ КОЛЕГИ.Колата си я свалих директно от един автовоз в Пловдив.Внос е от Германия и аз съм 2 собственник.1-ят собственник е 37-ми набор.Мицито е в перфектно състояние,вътре/вън с единственна забелешка 4е при транспорта,дясната вежда на предният калник бе леко ожулена без да е нито грам деформирана.Километрите са реални-125480.Имаше и сервизна книжка с оригинални пе4ати.Автомобилат е изминавал от 9 до 15 хил.км.годишно.Следващият ТЮВ е краят на 2009 г.Взех Галанта с по4ти нови гуми Континентал 04 г.15-ки оригинални лети джанти.Оригинална багажиера Мицубиши с представка за ски,тегли4,стойка за велосипед.Цвят сив металик.Цялото това 4удо си го позволих за 7300 лв.В последствие купих ремък с 2 ролки най добрите/поне най-скъпите/,предни спира4ни дискове с накладки/също най-скъпите/,маслен и въздушен филтри за 568 лв.За смяната и боядисването на калника и една драскотина на предната броня платих скромните 200 лв.при познат майстор от Пла4ковци.Да ама ми направи и една бела.При боядисването е свалил мига4а на калника/десен/и след това го е загубил/с4упил/ и сега на моят диамант му зее една грозна дупка.Търсих мига4 в околноста/Габрово/но нямаше.Разполагах с ограни4ено време в Трявна,защото работя в 4ужбина/Гърция/и трябваше да заминавам.Тук в Гърция все още не съм търсил,не ми остава време.НЕКА АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ НАМЕРИ ОРИГИНАЛЕН ДЕСЕН МИГА4 ЗА ПРЕДЕН КАЛНИК МИЦУБИШИ ГАЛАНТ мод.96 г.,2000 сс.,6 цил.,24 клапана,150к.с.ДА ПИШЕ.ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ. Оба4е Мицито е голяма работа.Много бяга и то кадърно.Аве направо сте се побъркам от кеф.На добър път на вси4ки.И умната.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...