Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

За бояджийските услуги в БАЛКАНСТАР


Препоръчано мнение

Здравейте всички от форума.Преди два месеца станах щастлив собственик на новия Лансер 1.8 INTENCE.За съжаление вече трябва да пробвам каското в Армеец и съответно бояджиите в Балканстар.Дефекта е незначителен-одраскан заден калник при веждата и малко от бронята,ама колата е нова и ме дразни.Бихте ли ми казали как се справят в сервиза-приятели ми казаха,че в Балканстар нямали камери за боядисване(което според мен е НЕВЪЗМОЖНО) и дали боядисват с "преливане" или "не дай си боже" за някакви смешни драскотини ще боядисват целия калник и броня. :icon_crying:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте всички от форума.Преди два месеца станах щастлив собственик на новия Лансер 1.8 INTENCE.За съжаление вече трябва да пробвам каското в Армеец и съответно бояджий те в Балканстар.Дефекта е незначителен-одраскан заден калник при веждата и малко от бронята,ама колата е нова и ме дразни.Бихте ли ми казали как се справят в сервиза-приятели ми казаха,че в Балканстар нямали камери за боядисване(което според мен е НЕВЪЗМОЖНО) и дали боядисват с "преливане" или "не дай си боже" за някакви смешни драскотини ще боядисват целия калник и броня. :icon_crying:

В Балкан стар клон "Мицубиши мотърс" нямат камери, но в клон " Мерцедес" имат................най вероятно твоята ще отиде за боядисване в другия клон..........

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 месеца и аз ползвах техните услуги и не съм доволен за две неща

1/цвета на бронята е различна от цвета на купето,е верно това се забелязва само на слънце под ъгъл но мен си ме дразни

2/пребоядисах лайсната под вратите щото я одрах на островче и като си я взех забелязах че е отлепена от горната страна , направих рекламация и ме уведомиха че са сложили оригинална двойнолепяща лепенка :icon_doh: а никой в сервиза не се е сетил да погледне че два щифта са деформирани и не държат лайсната към купето.

Но пък ми казаха че ще я направят за 5 дни и си удържаха на думата.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...