Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Проблем със светлините Мицубиши ASX


Препоръчано мнение

Здравейте колеги,

Незнам дали е проблем това което ще споделя с вас или трябва да са така светлините предните на колата Мицубиши ASX 2012 год.  а именно:

Ключа за предните светлени(габарити,къси/дълги и халогени) започва с 0 след това auto, след това двете фарчета и накрая голямото фарче - ето какво се слечва:

При 0- при запален двигател светят халогените като дневни светлени,но една идея по слабо

При auto- при запален двигател като затъмня сензора светват късите(с лупата) и под тях нещо подобно на габарит но силно свети

При двете малки фарчета- при запален  двигател  светят задни габарити, а предните не светят светят само халогените слабо,но като завъртя копчето да включа халогените както трябва виждам че светват халогените но много по силно от колкото като дневни светлени.

При позиция голямо фарче - светят къси светлени (лупи) и една силно светеща светлина под късите подобна на габарит,а халогените не светят.Като завъртя копчето за включване на халогените те се включват но с по силна светлинаТова е проблема при мен и Ви моля за помощ,а именно така ли работят фаровете на Мицубиши ASX или нещо чрез компа са нагласени така да работят фаровете или има някакъв проблем с ключа за фаровете.Моля за помощ на тоз етап не ме пощат да мина КАТ,

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  Здрасти,  колега, 

Ще напиша как е при мен, също 2012 АСХ. На Ауто  позицията е ясна-късите се включват при тъмно автоматично.Следващата позиция е габарити.  Малките габаритни светлини  (над късите във външната горна част на фара) Последната позиция е късите светлини ( и при мен са с лупи- ксенон). Това което свети под тях- моето мнение че това  не е крушка ,а е отражение от късия фар. Създава го формата на рефлектора. Халогените   от  вътрешната врътка. Веднъж напред- предни халогени,  следващо врйткане е светлината за мъгла на задна броня по средата. Чрез врътка назад се изключват. 

    За пред КАТ ти трябват работещи светлини. Никъде не са упоменати  дневни- моят съвет е да не ги използваш пред тях.  Не зная законово дали халогените са позволени като дневни.  През деня трябва да има включени къси светлини при неналични фабрични дневни. 

  Аз си сложих модул на дългите и тях използвам на 30% като дневни. Моите халогени не са пригодени и за дневни. 

 

 

  

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ясно колега, абе ще е закарам на ел монтьор .Може да изгорели крушките защото както пишеш къде трябва да свети габарита при мен,на габарит нищо не свети което ме навява на мисълта че или предпазител или крушки.А колкото до КАТ  то КАТ Бургас са луди това е.А за халогените така е купих на хулева позиция като запалиш двигателя халогените светват на 50% като дневни, а като завъртиш в позиция поскане на халогени те светват на 100%.Благодаря колега.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...