Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

leon2609

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    2

leon2609 беше най-активен на 25 януари

leon2609 има най-харесвано съдържание!

Местоживеене

  • Град
    Бургас

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

leon2609's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Една Година
  • Сътрудник
  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

2

Репутация

  1. Здравейте колеги, относно мултимедията. Бях извън страната доста време,тъй че подновявам темете за мултимедията.Бях при техниците в Технополис Бургас но ми отказаха да се занимават с монтажа.Отидох до аудио центъра на ул.Сан Стефано зад новата поща.Там момчето е монтира,но възникна проблем при обучаването на медията с волана.Поставил някакво допълнително блокче ,но пак проблем.Та търся начин и помощ за някой разбирач който може да обучи волан/медия и да заработят бутоните на волана.Благодаря.
  2. Здравей колега, Благодаря че се отзова на темата и ми отговори.За параметрите на моята мултимедия не мога да ти кажа защото е поръча зет ми който е много вътре с електрониките(компютри,телефони,;ултимедии и т.н.) ще той я избира и той я поръчва ,а аз само получавам инфо от него за поръчката.Колега има ли проблем с техниците на Технополис ако ги помоля да ми монтират мултимедията след като е закупена от Чужбина а не от Технополис? Относно характеристиките на моята мулти медия ще взема инфо от зет ми и ще ти пиша.
  3. Здравейте колеги, Реших да си поставя мултимедия на Мицубишито ASX .Поогледах всички мултимедии които предлага Алиекспрес и естественно поръчах по скъпичкото с добри показатели и отзиви към продавача и устройството,като при търсенето писах че търся мултимедия за мицубиши ASX 2013 год. и ми показа определени бройки.Поръчах и ми доставиха поръчката с централната конзола.Та въпросът ми е след монтажа на мултимедията ще мога ли от волана да командвам мултимедията или не.Ако няма да може волана да командва мултимедията и евентоално знаете причината моля да ми подскажите за да не се лутам или ако трябва да се копува някой елемент допълнително моля да ми подскажите.И още един въпрос,Ако знаете някой техник от Бургас който да може да ми свърже качественно мултимедията , така че да изпълнява команди от волана ще ви бъда много благодарен да ми дадете инфо за евентуална връзка с техника.Много,много ще съм Ви благодарен.
  4. Здравейте колеги, имам един въпрос към вас,а именно: Интерисуваме на какво се дължи един странен звук,едно прихълцване на двигателя при смяна на скоростите при отпускане на газта.Ако е сериозен проблем на какво се дължи това.Иначе колата си върви добре няма проблеми.Предварително благодаря. Колата е ASX дизел 1.8 150 к.с.
  5. Здравейте колеги, на ASX могат ли да се заключват вратите автоматично при потегляне или не.Ако могат как става обучението.На Кашкай знам как става ,но ма Мицубишито не знам .Та ако някой знае моля да ми подшушне.Благодаря.
  6. Колеги един лек въпрос. Къде е разположена свирката на ASX модела и как може да се стигне до нея.Питам защото моята не свири ,а искам да стигна до нея.Може да е разкачена ,клеясала или изгоряла. Благодаря!!
  7. Ясно колега, абе ще е закарам на ел монтьор .Може да изгорели крушките защото както пишеш къде трябва да свети габарита при мен,на габарит нищо не свети което ме навява на мисълта че или предпазител или крушки.А колкото до КАТ то КАТ Бургас са луди това е.А за халогените така е купих на хулева позиция като запалиш двигателя халогените светват на 50% като дневни, а като завъртиш в позиция поскане на халогени те светват на 100%.Благодаря колега.
  8. Здравейте колеги, Незнам дали е проблем това което ще споделя с вас или трябва да са така светлините предните на колата Мицубиши ASX 2012 год. а именно: Ключа за предните светлени(габарити,къси/дълги и халогени) започва с 0 след това auto, след това двете фарчета и накрая голямото фарче - ето какво се слечва: При 0- при запален двигател светят халогените като дневни светлени,но една идея по слабо При auto- при запален двигател като затъмня сензора светват късите(с лупата) и под тях нещо подобно на габарит но силно свети При двете малки фарчета- при запален двигател светят задни габарити, а предните не светят светят само халогените слабо,но като завъртя копчето да включа халогените както трябва виждам че светват халогените но много по силно от колкото като дневни светлени. При позиция голямо фарче - светят къси светлени (лупи) и една силно светеща светлина под късите подобна на габарит,а халогените не светят.Като завъртя копчето за включване на халогените те се включват но с по силна светлинаТова е проблема при мен и Ви моля за помощ,а именно така ли работят фаровете на Мицубиши ASX или нещо чрез компа са нагласени така да работят фаровете или има някакъв проблем с ключа за фаровете.Моля за помощ на тоз етап не ме пощат да мина КАТ,
  9. Колега какви са джантите алуминиеви или не. Пусни някоя снимка
  10. Здравей колега, ясно за съвета,но може ли да е акумулатор като се има и впредвид че преди инцидента стартера въртеше като луд.Доколкото знам ако е паднал акумулатора при опит за стартиране на двигателя осветлението в купето пада дори и до нула поради голямата консумация,а при мен няма падане на силата на осветление на купето свети си бсе едно няма никакъв твар.Дори при опит за старт както писах се чува едно чаткане на реленце ,дори не се чува да чатка смукателната бубина на стартера при което трябва да завурти стартера.Ако и при тези условия пак се потвърждава акумулатор моля потвърди или ако имаш идея да търся проблема другаде. Моля за помощ!!!!!!!!!
  11. Здравейте колеги, голяма беда помогнете:А именно.Колата е имам една седмица карам я всеки ден,пали перфектно и без проблеми до днес когато пребирайки се от работа изключих колата и се прибрах,но се сетих че нещо забравих на работа и отидох до колата за да се върна до обекта. Отключих колата както си е от централното на ключа,вкарах ключа в контакта завъртях за да стартирам колата но стартира не върти .Чува се само едно леко цъкане на релето, мисля че това е релето чрез което се стартира стартера. Колкото пъти да завъртя ключа толкова пъти само чаткането на релето.Тоци има.Незнам на къде да се насоча.Ако някой е имал подобен случай много Ви моля за помощ,Моля ви!!!!
  12. Колеги как да наглася часовника на ASX 2012 год да показва след 12.00,13.00,14.00 и т.н. а не 12.00,01.00,02.00 мола помогнете ми
×
×
  • Създаване...