Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Мицубиши ASX отказа да пали


Препоръчано мнение

Здравейте колеги,

голяма беда помогнете:А именно.Колата е имам една седмица карам я всеки ден,пали перфектно и без проблеми до днес когато пребирайки се от работа изключих колата и се прибрах,но се сетих че нещо забравих на работа и отидох до колата за да се върна до обекта. Отключих колата както си е от централното на ключа,вкарах ключа в контакта завъртях за да стартирам колата но стартира не върти .Чува се само едно леко цъкане на релето, мисля че това е релето чрез което се стартира стартера. Колкото пъти да завъртя ключа толкова пъти само чаткането на релето.Тоци има.Незнам на къде да се насоча.Ако някой е имал подобен случай много Ви моля за помощ,Моля ви!!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,

ясно за съвета,но може ли да е акумулатор като се има и впредвид че преди инцидента стартера въртеше като луд.Доколкото знам ако е паднал акумулатора при опит за стартиране на двигателя осветлението в купето пада дори и до нула поради голямата консумация,а при мен няма падане на силата на осветление на купето свети си бсе едно няма никакъв твар.Дори при опит за старт както писах се чува едно чаткане на реленце ,дори не се чува да чатка смукателната бубина на стартера при което трябва да завурти стартера.Ако и при тези условия пак се потвърждава акумулатор моля потвърди или ако имаш идея да търся проблема другаде. Моля за помощ!!!!!!!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...