Radoslav iliev155 Публикувано 29 януари 2023 Сподели Публикувано 29 януари 2023 Има ли хора които още си карат Каризмите и дали са доволни от тях? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
panoff09 Публикувано 31 януари 2023 Сподели Публикувано 31 януари 2023 Да Колега. Аз имам Каризма 1,8 GDI и си я карам. Доволен съм. До сега не съм имал някакви тежки проблеми. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Radoslav iliev155 Публикувано 31 януари 2023 Автор Сподели Публикувано 31 януари 2023 Направих я тази тема да видя дали хората още си карат колите ,че вече са на доста години,но се оказаха доста корави машинки Като цяло съм харесал Grandis бензин,но ако го взема няма какво да я правя Каризмата.Не ми се продава ,но и не искам да я изоставя и просто чакам да умре ,Нооо...не иска Като се има предвид как съм я експлатирал в миналото ще оцелее още дълго време Като цяло съм имал проблеми с колата ,но не е по вина на самата кола ,а на явно дефектен ангренажен ремък. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
каризмич Публикувано 16 февруари 2023 Сподели Публикувано 16 февруари 2023 Има, имаа! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Radoslav iliev155 Публикувано 17 февруари 2023 Автор Сподели Публикувано 17 февруари 2023 Оправи ми се деня Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pinger Публикувано 19 април 2023 Сподели Публикувано 19 април 2023 (редакция) От 15 години не съм писал във този форум, имах дизеловата каризма 1.9, рено мотор, 2017 я продадох, онзи ден я видях на Цариградско Редактирано 19 април 2023 от Pinger Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Radoslav iliev155 Публикувано 19 април 2023 Автор Сподели Публикувано 19 април 2023 Това малко ми напомня вица за японеца който за малко не получил инфаркт като си видял старата кола която я е продал преди 20години да се движи в горно Камарци (примерно) Явно са направени както трябва ,защото за кола на 25г. се държи много добре Дори ме е страх да взема по-нова да не се разочаровам Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.