Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Radoslav iliev155

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi carisma 1.8 GDI

Посетили профила

368 посетили

Radoslav iliev155's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Сътрудник
  • Отдаден Rare
  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте готини хора.Харесал съм Outlander след 2009 бензин.Искам да попитам какъв е удачният вариант за двигател.Страда ли от нещо специфично (скоростна кутия или нещо друго),и като цяло какви са ви впечатленията от автомобила. Става на въпрос за ръчна скоростна кутия. Благодаря много.
  2. Това малко ми напомня вица за японеца който за малко не получил инфаркт като си видял старата кола която я е продал преди 20години да се движи в горно Камарци (примерно) Явно са направени както трябва ,защото за кола на 25г. се държи много добре Дори ме е страх да взема по-нова да не се разочаровам
  3. Направих я тази тема да видя дали хората още си карат колите ,че вече са на доста години,но се оказаха доста корави машинки Като цяло съм харесал Grandis бензин,но ако го взема няма какво да я правя Каризмата.Не ми се продава ,но и не искам да я изоставя и просто чакам да умре ,Нооо...не иска Като се има предвид как съм я експлатирал в миналото ще оцелее още дълго време Като цяло съм имал проблеми с колата ,но не е по вина на самата кола ,а на явно дефектен ангренажен ремък.
  4. Radoslav iliev155

    Табло ABS

    Хора,имам един много тъп въпрос. При вас на таблото където е бушона за abs колко пластинки имате една или две ?1
  5. Има ли хора които още си карат Каризмите и дали са доволни от тях?
  6. Благодаря DJ ще го пробвам.А обезвъздушаването ?
  7. Така ми каза майстора,че блока иначе щял да раждяса,ако има вода.Иначе от къде се обезвъздушава това животно Освен от термостата.
  8. Марката не я знам,но е сменена през 2018г.Инсталацията беше с антифриз и вода,но ми казаха,че това не е добра идея въз основа на блока и ми казаха,че най-добре е да бъде само с антифриз и сега от 6месеца съм с концентрат
  9. Radoslav iliev155

    Таван

    Свалял съм.Поне на GDI и не е трудно.Свалят се сенниците,дръжките,плафоните, уплътненията на вратите откъм тавана(не на самата врата ) и отзад на багажника има една пластмасова лайсна и нея.Мисля,че не съм забравил нищо.Ако си хечбек го изкарай през багажника.
  10. Благодаря за бързия отговор.И аз се усъмних в помпата само,че от когато съм я сменял са минали не повече от 25000км.,а доколкото знам се сменя на 50 с ангренажа.Може да е дала фира
  11. Здравейте момчета и момичета.Имам mitsubishi carisma 1.8GDI 98г.с климатик от 2009г. и не мисля да я сменям защото съм много доволен.До сега съм бил само гледач,но ето,че и,аз имам нужда от съвет.Колата загрява бързо,но парното не духа топло по скоро хладко.Някъде след 5км започва да духа топло,но само,ако е на обороти (спра ли на светофар губи от топлината)Входящия маркуч на радиаторчето на парното е топло,но изходящото е хладко.Махал съм изходящия маркуч на празен ход и от радиаторчето не излиза антифриз чак като натисна газта започва да излиза антифриз от там.Слагал съм маркуч с течаща вода на радиаторчето да видя дали няма да излезе някой боклук но отговора е НЕ (само вода) .Та искам преди да тръгна по майстори да ВИ питам от къде идва проблема.И втори въпрос: от къде се обезвъздушава парното и като цяло охладителната система.До колкото виждам има само една пробка на термостата.И между др.термостата е сменен преди 2месеца.Надявам се някой да помогне. Благодаря за четенето ;)
  12. Mitsubishi carisma 1.8. GDI

×
×
  • Създаване...