ZaharyKirimov Публикувано 7 октомври 2022 Публикувано 7 октомври 2022 Здравейте, свети ми лампата за маслото на таблото. Имам достатъчно количесво масли, сменен е филтъра, маслото е правилното. Преди да загреее колата не свети. Когато карам по магистрала също не свети. Като чакам на светофар и освободя от скорост това почва да премигва. НЯмам теч никъде на масло. Сменено е преди месец. Въпроса ми е, датчик за маслото или масленна помпа. Цялата тази информация какъв извод може да се направи. Ако е датчик, къде се намира и трябва ли да източвам маслото, трябва ли да ходя да ми я вдигнат на подемник, за да сменя датчика. Ако е масленна помпа сигурно процедурата ще е същата(подемник). Благодаря на всички и успешен ден. Цитат
ivail3o Публикувано 7 октомври 2022 Публикувано 7 октомври 2022 Здравей колега,в случая е правилно на мястото на датчика да се сложи манометър и да се гледа реалното налягане на маслото. 1 Цитат
ZaharyKirimov Публикувано 10 октомври 2022 Автор Публикувано 10 октомври 2022 Ясно, без майстор няма да стане. Благодаря. Цитат
boiski Публикувано 10 октомври 2022 Публикувано 10 октомври 2022 (редакция) Пиши на лично, може би имам идея какво е (дълго е за обяснение). Редактирано 10 октомври 2022 от boiski Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.