Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ZaharyKirimov

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

ZaharyKirimov's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Един месец
  • Първа Седмица
  • Първа Публикация
  • Начален Разговор

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. Ясно, без майстор няма да стане. Благодаря.
  2. Здравейте, свети ми лампата за маслото на таблото. Имам достатъчно количесво масли, сменен е филтъра, маслото е правилното. Преди да загреее колата не свети. Когато карам по магистрала също не свети. Като чакам на светофар и освободя от скорост това почва да премигва. НЯмам теч никъде на масло. Сменено е преди месец. Въпроса ми е, датчик за маслото или масленна помпа. Цялата тази информация какъв извод може да се направи. Ако е датчик, къде се намира и трябва ли да източвам маслото, трябва ли да ходя да ми я вдигнат на подемник, за да сменя датчика. Ако е масленна помпа сигурно процедурата ще е същата(подемник). Благодаря на всички и успешен ден.
  3. Здравейте, оправих проблема, свалих жабката, свалих моторчето, разглобих го и го ремонтирах. Ако моторчето работи, няма смисъл да се купува друга част. Вътре има един червяк, който е хваната за един стопер на моторчето. Този стопер се е изместил и се получва луфт. Като има луфт няма добро захапване на червяка със зъбните колела. Преместих тази втулка, смазах колелата и сега работи перфектно. Иначе цялото моторче го търсих, но само в моргите го има по 60 лв. Съвета ми е отваряш, гледаш и ако имаш същия проблем, го решаваш както и аз. Не мога да кача снимки, че са ми на телефона. Пиши ми на вайбър и ще ти ги препратя. 0888888269. Моторчето го има в Пловдив. Ако решиш да купуваш ще ти дам контакт. Успех
  4. Благодаря колеги, сега трябва да намеря къде точно се намира и как да стигна до там. Ако имате manually или клипове как се сваля за да се стигне до там ще ви бъда благодарен. Благодаря и надвамата които се включихте и ми помогнахте. Бъдете живи и здрави.
  5. Вчера четох и рових и се оказа че е от нея. Като пусна на максимално топло, се оказа че върти само въздуха вътре в колата. Не взима отвън. Заблудил съм се. Миналата зима стъклата се изпотяваха и трябваше да пускам климатик за да мога да виждам. Това ме кара да мисля че клапата която вкарва въздухат от вън е блокирала и стои затворена. Другото е че като дам на максимална температура почва да се чува едно жужене на моторчето, което явно се мъчи да отвори или затвори клапата. Не е от термосата, защото двете тръби които влизат в купето за горещо. Проверих и филтър купе - чист е. Случайно да имаш това ръководство? Търся и клипове да видя как се зарзглобява таблото, за да се стигне до там. Всяка помощ ще ми е полезна. Благодаря.
  6. Здравейте колеги, имам следния проблем с моя Grandis. След като увелича до карай температурата не влиза никакъв топъл въздух дори и след 30 мин каране на колата. Влиза само въздуха от отвън. Нямам проблеми при превключването на климатик и със силата на въздуха в купето. Имам антифриз, нямам течове. Чувам най-различни мнения(не от тук) че е клапа и че трябва да се сваля цялото табло. Идеи да имате?
×
×
  • Създаване...