Премини към съдържание

Искам да си купя Colt


kikaha

Препоръчано мнение

Здравейте, разгледах голяма част от темите за :mitsu-smiley: Colt и все повече се зарибявам по него.

 

Миналата седмица ходих да гледам едно колтче нов внос от Германия. Предната му броня е леко одарена от ляво, но човека е навит да убие от цената 200 лева за нея който спокойно ще ми стигнат да я залепя и да забъркам малко боя. Пък и нищо не ми пречи напърво време да я карам така.

 

На въпроса ми къде е произведена продавача ми обясни, че Colt се правят само в Япония което малко ме съмнява, поради това, че съм чувал, че износа от Япония е обложен с доста високо мито поради което производството им е основно за вътрешно ползване.

Както и да е поразрових из нета не успях да намеря информация която да говори противното. Разбрах, че има заводи в САЩ, Холандия и Португалия, но не и дали в тях се правят Colt-ове.

 

Та въпроса ми е правят ли се Colt-ове в Европа и ако да- как мога да позная къде е сглобен даден Colt и доколко това къде е сглобен има значение?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Има значение, защото са на практика различни коли. След 2003та има модел, който се сглобява в Холандия, по-старите са японски. Общо взето ако номера на рамата (17 букви и цифри) започва с J - значи е японски.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...