Премини към съдържание

Полуоска на Колт


To6eto

Препоръчано мнение

Някой знае ли със сигурност, еднакви ли са полуоските на 1.3 и на 1.6 92-96г CA4A? Проблемът ми е следният: в неделя към обяд един пич ме удари с ауди 100 и сега бера ядове.Той е виновен. Чувам че неговите застрахователи по принцип не плащат пълния размер на щетата. Та да се върна на въпроса. Ако ми изплатят прилична сума, защото щетите ми "по моя преценка и проверка" отиват към 3500лв. Мисля да си купя пак Колт но 1.3. А стария да си го оставя за части и след известно време да прехвърля двигателя на здравото купе, но от удара едната полуоска е скъсана и за това питам дали пасват. Между другото полуоска-1600лв пр. капак 480-лв калник-200 фар- 200 и доста др. неща има за смяна. :icon_crying:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Цените като изключим полуоската са верни, цената на оргинална е около 800лв, но щом се е стигнало да късане на полуоска дори и с части втора употреба едвали е удачно да го правиш този автомобил, ще има доста други поражения по ходовата част. Иначе полуоските на 1.3 и 1.6 са различни.

Благодаря за отзива. Има и доста други поражения, като врата+стъкло, носач, корм. накрайник, броня за ремонт и др. И все пак цената на полуоската ми я казаха от магазина с поръчка. Говорим само за оригинални части.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мирослав е прав, щом е скъсана полуоската - по всяка вероятност е отишла и скоростна кутия, ще има покривяване по подкалници, купе, гредички.... извива ми се свят... добре, че на теб ти няма нищо, иначе - направо мисли за друга кола

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Наистина и аз си мисля да не я правя. Днес идва комисия от София за оглед и сумата стана малко над 5000лв с ремонта, това пак е по моя преценка. Чакам само да видя застрахователите какво обезщетение ще ми платят и тръгвам да си търся друга кола. И пак Колт ще е. :icon_rock:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...