fanyglx Публикувано 16 август 2021 Публикувано 16 август 2021 (редакция) Здравейте Преди около месец се сдобих с първата си кола, мечтаната Каризма 1996г., мотора е 1.6. Естествено претърпя леки външни промени, имайки предвид че си е на годинки, но съм повече от доволна от крайния резултат само след едно пастиране и нямам търпение да навъртя първите си километри с нея! Ето малко снимки преди и след https://we.tl/t-rkgcmyMsf1 С удоволствие чета разни теми тук и виждам че повечето от вас са много отзивчиви и добронамерени! Ще се радвам да стана част от този чудесен колектив, както и някой настоящ или бивш притежател на модела да сподели разни слаби места и впечатления като цяло! Не би ми била излишна и препоръка за музика (марка колони).. Поздрави Редактирано 16 август 2021 от fanyglx Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 16 август 2021 Admin Публикувано 16 август 2021 Добре дошъл. В Пловдив ли пребоядисахте колата? Цитат
fanyglx Публикувано 17 август 2021 Автор Публикувано 17 август 2021 Благодаря! Нищо по колата не е правено професионално, постигането на тези резултати отне една тубичка паста и приятелска услуга за полиращата машина. Само предната броня е пръскана с боя, и то пак в домашни условия на практика е само пастиране, цялата работа ми струваше около 40 лева за материали - шкурки, боя и паста. Иначе в Пловдив, да Цитат
Milen_z Публикувано 17 август 2021 Публикувано 17 август 2021 преди 11 часа, Светльо Ангелов написа: Добре дошъл. .... По-добре ще е добре дошла.... Цитат
Admin Светльо Ангелов Публикувано 17 август 2021 Admin Публикувано 17 август 2021 преди 36 минути, Milen_z написа: По-добре ще е добре дошла.... В профила и не е отбелязала Пол: .... Цитат
fanyglx Публикувано 17 август 2021 Автор Публикувано 17 август 2021 Това е мой пропуск Благодаря ви за отговорите, добре заварила Цитат
Milen_z Публикувано 17 август 2021 Публикувано 17 август 2021 fany glx..... Предполагам второто е модела на Каризмата, а първото ще да е името..... Цитат
fanyglx Публикувано 17 август 2021 Автор Публикувано 17 август 2021 Абсолютно Опитах се да приложа някаква креативност ама.. Цитат
dreadx Публикувано 21 септември 2021 Публикувано 21 септември 2021 Не мога да отворя снимките и мисля, че са изтрити. Моля, качете ги някъде другаде. Цитат
fanyglx Публикувано 3 октомври 2021 Автор Публикувано 3 октомври 2021 https://we.tl/t-73lVIZN4FW За жалост не можах да намеря начин да ги кача перманентно, но това е друг линк със снимки от първоначалния и най-актуалния й вид Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.