Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Миналата година се опитваха да го продават през цялата такава. Мисля че има проблеми някакви освен ако не са ги отстранили, понеже цената беше 16500 и стоеше в друга автокъща. Нищо не пречи да се провери. Едно приятелче беше тръгнало за БМВ 7-ца и за малко да го вземе, като в крайна сметка се сдоби с феноменален мотор :) .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И аз го знам от доста време. Мисля, че преди 2-3 години беше тотален кенеф за 10 000 лв го даваха...сега не знам какво се е случило с него...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за отговорите явно тва е стелт-а дето седеше на горубляне мин.година.Ходих да го видя и ...... добре са го пръснали.Направили са му страшен кожен салон. Но мотора тропа и srs , anti-lock светят постоянно, иначе не пуши но пак е :icon_crying: за съжаление .А му се бях навил.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

rallyart7, вдигаш летвата и поглеждаш към батко? Да си призная и аз ако не бях чул за него щях да ходя миналата година да го гледам.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз ли нееееее. Просто обичам да се ровя под капака,а на моита вече няма закакво,освен да проверя маслото де.Но пък този стелт маи ще е идеален за целта :tok: :tok: :hysterical: :hysterical:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...