dundi Публикувано 10 март 2021 Публикувано 10 март 2021 Наскоро си взех спейс стар 1,6 доволен съм от колата, но срешнах проблем с въпросният филтър. Няма го, изобщо няма дупка. От 10 години имам същото 1,3 там си го има и всичко си е на ред. Та въпроса ми е има ли вероятност след като е 2004та нещо да е изменено конструктивно и въпросният филтър да е наблизо лнтиран другаде не зад жабата където е на по-старите като другата ми която е 1999г? Цитат
valev Публикувано 11 март 2021 Публикувано 11 март 2021 Наскоро си взех спейс стар 1,6 доволен съм от колата, но срешнах проблем с въпросният филтър. Няма го, изобщо няма дупка. От 10 години имам същото 1,3 там си го има и всичко си е на ред. Та въпроса ми е има ли вероятност след като е 2004та нещо да е изменено конструктивно и въпросният филтър да е наблизо лнтиран другаде не зад жабата където е на по-старите като другата ми която е 1999г? Има коли които според степента на оборудване нямат поставен филтър.Изрязваш пластмасата на определеното място и поставяш филтъра,ти поне има от къде да гледаш.Като направиш отвора задължително трябва да изчистиш мястото, където ще поставиш филтъра,защото ще е пълно с боклуци събирани с години.Успех. Цитат
dundi Публикувано 11 март 2021 Автор Публикувано 11 март 2021 Благодаря колега имах такова съмнение. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.